Web Analytics
Jump to content

NGD: 1976 Greco Stratocaster (Super Sounds)


space
 Share

Recommended Posts

Har et tilbud om et bytte i en Greco Strat fra 1976. Hvit, med tort plekterbrett, og Fender Texas Specials i (og Lace Red i bro).

Er det noe å ha? Den er "ekte" relic for å si det sånn. Ganske slitt lakk, men hel ellers.

Hva er noe slik verd, og er det bra saker?

Edited by space
Link to comment
Share on other sites

Ok. Ikke lagt merke til det før.

Kanskje jeg skulle gjøre et bytte da. Kan jo være en artig sak.

Gitarsamlingen min ser da i så fall enda rarere ut, med tanke på at jeg egentlig er en Gibson-mann.

Den teller da 6 Fendertype gitarer og 1 Les Paul :)

Har forøvrig ikke en skikkelig Strat, og det er vel egentlig noe en "må ha".

Link to comment
Share on other sites

The Greco Fender replicas from the late 1970s and early 1980s are similar to the early Fender Japan guitars as Kanda Shokai own the Greco brand and are also a part of Fender Japan. The Greco Fender replicas made by Matsumoku have Matsumoku stamped on the neckplate and the other Greco Fender replicas were made by Fuji-Gen Gakki.

Link to comment
Share on other sites

Ja, tror det. Står ikke "Hand Crafted" på hodet på denne her da. Usikker på om det har noe å si.

Lettere å finne info om Les Paul-modellene til Greco...

Ser ut som Matsumoku-modellene har den neck platen med "Steel adjustable neck".

Lurer på om dette kan være en '68 klone. Truss rod justering i helen av halsen.

Har den her tenker jeg: http://psyco.jp/greco/c05_07.html

SE500W

Ser riktig ut med heel adjustment truss rod.

(Alle kataloger her: http://psyco.jp/greco/cata.html )

Edited by space
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.