Web Analytics
Jump to content

Gitarreperatør i Bergen


E5150
 Share

Recommended Posts

Trenger tips til gitarreperatør i Bergen. Før var det jo opp til flere, men det virker som om det ikke er så mange igjen som reparerer gitarer i Bergen nå om dagen. Får opp Henrik Eide på Google, men det hadde vært kjekt å ha noen alternativer. Trenger bare service på en halvakustisk gitar.

Om det er noen som kan gjøre jobben privat for en grei pris kan det også være et alternativ.

Link to comment
Share on other sites

Takker. Tar han alt av gitarer eller bare akustiske saker? Elektronikken på gitaren jeg har trenger nok en overhaling.

Litt usikker på om han er elektronikkmann, men Victor Morales er særdeles flink til mye og godt utdannet (i London trur jeg). Han gjorde en utmerket jobb på min Fender Esquire og han hadde en Gibson ES inne samtidig som han gjorde en re-frett jobb på. Det er bare å stikkke innom og spørre. Han tar ikke på seg jobber han ikke kan (det er faktisk noen som gjør det dessverre).

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Synes å huske fra en tidligere tråd at Andy Halliday hadde lagt ned bedriften. Trodde at Eugen også hadde gitt seg, men skal sjekke ut med han. Har noen felles bekjente som kan sette meg i kontakt med ham.

Frank på Hagstrøm var også et godt tips.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.