Web Analytics
Jump to content

Monitorer.. Forslag?


Slashaxl
 Share

Recommended Posts

Driver å ser etter monitorer. Blir å ordne meg et lite hjemmestudio på sikt her forhåpentligvis.

Bli et lite rom, sikkert akkurat plass til høytalerstativer, pult, og meg selv pluss litt til.

Har sett litt på Neuman KH120... Har fått litt trua på at de kan funke greit.

Men er mye å velge i.. Noen som har noen erfaringer de vil dele? :)

Link to comment
Share on other sites

Sjekk ut Rokit serien til KrK! Jeg kjøpte 5" og er kjempefornøyd:-) De passer godt til mindre rom å har sub'en foran isteden for bak som jg syns er genialt da kanskje det eneste minuset med disse er at de mangler litt "ummfh" i bassfrekvensen.

Link to comment
Share on other sites

Dyp bass er det uansett vanskelig å mikse riktig i monitorer fordi rommet du sitter i spiller så stor rolle i å forme den lyden. Bass mikses og mastres best i et godt headset.

Link to comment
Share on other sites

Dyp bass er det uansett vanskelig å mikse riktig i monitorer fordi rommet du sitter i spiller så stor rolle i å forme den lyden. Bass mikses og mastres best i et godt headset.

Jeg har kanskje ikke godt nok headset, men syntes det er altfor mye bass med det. Men kanskje nærmere sannheten en monitorene. For min del må jeg finne en gylden middelvei.. ( Eller kjøpe bedre headset :-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.