Web Analytics
Jump to content

Vrengpedal til bass


Skullkrusher
 Share

Recommended Posts

Dette er slett ikke enkelt. Jeg har prøvd både multiFX for bass, toneprints fra TC Electronic, diverse effectpedaler (OD, Fuzz og distortion). Jeg har kommet til at uansett om du skal ha lite vreng eller mye vreng, så er problemet at karakteren og/eller dypbassen blir lidende. Du bør ha mulighet til å blande inn noe av cleansignalet.

Jeg var nesten på kjøpern, men så bestemte jeg meg for å skaffe en egen blend-pedal i stedet.

Før jeg tok den beslutningen kikket jeg på Boss ODB-3 og EHX Nano Bass Big Muff som mine heteste kandidater. Du kan jo begynne der. Hvis størrelse ikke betyr noe, så kan EHX deluxe bass big muff være en rå kandidat.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Følg med på finn og kjøp en sansamp bass driver eller en VT bass. Knallgode vrengpedaler som har det du er ute etter, tror du får de for godt under 1000 lappen brukt. Jeg har også rykter om at Joyo sin ultimate drive skal være bra på bass, skal visstnok være en ganske god OCDklone. Jeg har en kompis som med hell bruker MXR sin Distortion + pedal.

Jeg tror hverken Ehx bass bigmuff eller Boss Odb3 er det du ser etter siden de er veldig hissige nesten uansett hvordan du skrur og vrir på knottene.

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker en Joyo Ultimate Drive på bass. Det funker, men den har lite å gå på i "nesten clean"-området, og sånn sett er den vel så hissig som Bass Big Muff og ODB-3. Siden begge dise kan mikse inn dry signal, så trenger de ikke være så hissige.

(Derfor skal jeg bygge en blender for å kunne mikse clean og effekt)

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Jeg skal bygge en russisk Big Muff med clean blend til bassisten i bandet.

Har testet med en original russer og det låter tøft, men tror det blir enda bedre med en clean blend.

Det er jo akkurat det EHX Nano Bass Big Muff er. Den er bygget over den klassiske, grønne, russiske Big Muffen med Dry-blend switch. Men det er klart det blir enda bedre med trinnløs blend.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
  • Binding på gripbrett.
  • Kjøpes fra StewMac, limes med polyeuretan-lim. Jeg bruker Titebond sine lim til alt, trelim, superlim og poly
  • Photoshoot med dette beistet ved "Sverd i fjell", flott søndagsmorgen må jeg si... 🙂  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.