Web Analytics
Jump to content

Digital kontroll av digitale effekter


jantore
 Share

Recommended Posts

Enda en som tenker nytt når det gjelder gitarer. Jeg er redd for at dette ender som mange andre forsøk på det samme. La oss håpe dette tar av!

Det virker som om det er et krav for at det skal selge, at:

- En eller annen gitarhelt må gjøre det kjent

- Det må komme fra USA

- Byggeren bør helst ha kjent gitarhelten, og sluttet halvveis i førsteåret på elektrolinja for å bli med på turneen som kabelkobler og loddebolteroperatør før han kan leve resten av livet av å lage kretsen sin, gjerne innstøpt i epoxy, slik at ingen ser at det er to motstander, tre kondensatorer, en diode og to billige transistorer

- Det må ikke være snakk om at man trenger batteri av noe slag i gitaren.

Satt veldig på spissen, men det er noe i det. Mener jeg.

Link to comment
Share on other sites

Det er jo en artig idé, men jeg hadde nok ikke fått bruk for det; liker å sette meg ned ved brettet når noe skal skrus på, og har sjelden behov for å endre parametre midt i en låt. Kan sikkert være praktisk for noen, da. Men jeg trodde først det var snakk om en trådløs kontroller man kunne bruke med alle digitale effekter, ikke bare dette firmaets. Synes ikke den delayen så spesielt interessant ut, selv om den igjen sikkert vil ha nok funksjoner for andre.

Link to comment
Share on other sites

Jeg holder på med et lite prøveprosjekt der jeg bruker en Kemper profiling amp til livebruk. den har alt du trenger i en liten boks som veier 1/20 del av mitt vanlige gitaranlegg! der lager man sine egene rigger med forskjellige typer forsterkere og effekter. man kan sorttere endre legge til osv på en PC, eller direkte på forsterkeren. Og spiller man gitar må man nesten ha et midibrett. Det blir vanskelig å kontrolere ting med hendene da man stort sett bruker begge hendene når man spiller :-) Jeg ser ikke for meg noe enklere og mer innovativt enn en Kemper amp akkurat for øyeblikket om man ser på en total pakke.

Uansett hovor mye man forsker og utvikler ting i musikkbrangsjen så vil det forbli purister som kunn vil spille på en Gibson les paul og en Mashall forsterker! da selvfølgelig med rør!

Proffesjonelle gitarister vil skjelden låses til et produkt/merke, men det er spennende med nytenkning og produktutvikling!

håper virkelig at det blir noe ut av dette og at det blir tatt i bruk!

Link to comment
Share on other sites

Greit for de uten funksjonelle ben? Jeg mener, hendene spiller jo..? :)

Senderen er for stor, 30mm i høyden, nesten like stor som gitaren er i bredden. Velcro gir bevegelse i sideretningene når en bruker knappene på siden. Og hvem lar velcro sitte klistret på nitrolakkert gitar over lengre tid?

Kult konsept, men tror ikke det er marked for slikt, alternativene er bedre for folk flest.

IMO :)

Edited by tronni
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.