Web Analytics
Jump to content

NGD!


Ichi
 Share

Recommended Posts

Plukka opp en slik for en svæææært billig penge i går, sånn halvveis på fleip siden jeg har to døtre som liker å spille gitar:

product1_21676_600x600.jpg?file=Disney+W

Må si at overraskelsen var stor da alt utenom stemmeskruene så ut til å være av OK kvalitet. Den er i 3/4 størrelse, men har samme mensur og halsbredde som en Telecaster. Jeg satte den opp med nye stranger, justerte pickupene og plugga i forsterkeren, og jaggu var det ikke vellyd som kom ut. Mikkene var overraskende bra og godt balanserte, og både sustain og spillbarhet var minst like bra som en Squier standard, jeg vil vel faktisk si en del bedre. Nesten så jeg synes den var tøffere enn Bajaen. :)

Den var så kul å spille på at her skal det pusses, lakkes og fikses + at den trenger en liten båndslip. Ser slett ikke bort fra at denne blir med på scena. He-he.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Hello Kittystrat som jeg har slengt inn en Shark- pickup i. Det formelig renner overtoner ut av den. Bare vent til jeg får inn piezosettet fra Ghost også. Koster mer enn gitaren.

Pønsker på hvordan jeg skal få det til uten at det synes i det hele tatt. Det er litt av poenget. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte også en sånn for en billig penge for litt siden på et loppemarked. Var så fæl finish at jeg gikk helt berserk med sandpapir og "pyntet" litt neglelakk på headstocken!

Låt jo kuler og krutt det der ! :-)

Enda mer bevis på at tonen sitter i fingrene !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Å selge gamle gitarer kan være god butikk det, men det forutsetter jo at man faktisk får betalt... 😔
  • Tok den i fresen, med binding fresestålet. Gikk som hakka møkk.
  • Veldig fint med trebinding! Hvordan fikk du ABSen av uten å skade treet?
  • I dag: tok av igjen abs binding, og limte på trebinding. Fordi; limet som jeg sikkert var for generøs med hadde lagt seg inn i sporet for bånd enkelte plasser. Fikk det ikke ut på en god måte, prøvde med varme på en tynn sondeog pirke det ut, , men usikkert på resultatet. Dessuten var der en glippe i underkakant binding ,  tror den hadde bydd på trøbbel senere.  Tok av igjen som sagt, tensket opp med sagbladet på fret-sagen og limte på med trelim igjen.  Tror jeg er fornøyd nå. Dessuten vakrere med treverk synes jeg.. 
  • Har ikke prøvd flere steder enn dette foreløpig. Kan legge til at jeg kjøpte gitaren i i 97/98`ish, men at den ble stadig mindre brukt etter at jeg ble pappa i 2001. Nr 2 kom i 2003, og kofferten med gitaren ble bare liggende til frustrasjon. Mener jeg har video av ungene som lekte med gitaren mens den lå i kassa et sted....uansett ble den besluttet solgt siden trelast virket mer fornuftig enn en gammel gitar akkurat da. Selvfølgelig en dårlig vurdering, og det endte jo ikke helt bra heller.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.