Web Analytics
Jump to content

intens "dure" lyd


rehp90

Recommended Posts

Hallois! Maser igjen jeg. Men det kommer en ordentlig durelyd fra gitaren når den er tilkoblet, så fort jeg spiller, slutter det. Men om jeg tar såvidt borti ingangen på gitaren forsvinner det. Å det er snakk om en liten touch bare.

Bruker korg ax1500g og hode telefoner (grunnet sure naboer :-p)

Er dette peace of cake å fikse? :-)

Er ikke alle presets det er like intens lyd på. Mest de metal presets'a.

Link to comment
Share on other sites

Prøvde å stille inn en på nytt etter en fra youtube. Å er det samme fortsatt. Durer noe jææævlig. Å når jeg tar på inngangen forsvinner det. Og om jeg tar på pedalene(metal ramma rundt), så forsvinner det. Rart da :-s skal vel ikke dure så jævlig? :-p greit med litt during, men er veldig mye.

Link to comment
Share on other sites

Nå fant jeg ut av at den replicaen, er det mer støy på enn de andre. og hadde en post her på forumet hvor jeg ble tvunget til å lodde på en ny inngang. kan det være noe med den loddingen som gjør den støyen?

i så fall, han jeg kjøpte den av sa dette var en replica, noe jeg var klar over, men det skulle visst nok sitte EMG pickups på den, men kanskje dette er feil? :P

er koblet i jorda stikk kontakt ja, men bruker ikke forsterker.

1: Squier telecaster

2: Ltd ex 50

3: ken lawrence explorer replica

Edited by rehp90
Link to comment
Share on other sites

Enig med mwe ang jording. Om ikke strømforsyningen til korgen har jordet plugg kan du kanskje kople korgen til en forsterker eller hodetelefonforsterker med jordet plugg.? Hvis du sitter nærme en pc, eller annet elektrisk kan det også slå inn via pickupene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.