Web Analytics
Jump to content

Løsning for å plassere Eleven Rack på pult


e-banez

Recommended Posts

Heisann!

Jeg har en Eleven Rack som tar opp veldig stor plass på pulten min, og tenker å finne en alternativ løsning for å få hevet den litt opp e.l. for at den ikke skal ta opp så mye av skriveflaten.

Lurer derfor på om dere har noen tips for dette. Alle alternativer er velkomne, da jeg ennå er i pønskefasen.

Jeg har tenkt på en boks som hever opp enheten, og setter den litt på skrå, ala dette:

smpa4-desk-top-19-inch-4u-angled-rack-po

Da kan skjermen stå oppå denne boksen. Jeg har ikke noe mer rackutstyr, og tviler på at det kommer noe med det første (den tid, den sorg), så den trenger ikke å være større enn at jeg akkurat får plass til Eleven Rack i den.

Som sagt, jeg er ikke fastlåst til denne løsningen, og jeg er åpen for det meste, både veggmontering og annet, men beste er om jeg kan sette det på skrivebordsflaten. Skrivebordet står inni en uthuling i veggen, slik at det er litt begrenset hva jeg får plass til i lengden/bredden. Jeg er i nordsjøen de neste par ukene, så det blir vanskelig med måling av dimensjoner, dersom det skulle være nødvendig.

Link to comment
Share on other sites

Dette er da i og for seg ikke noen heksekunst å lage. En hobbyplate i passende dybde skulle passe perfekt til dette. Så kan du jo male, sprøytelakke, legge på høyttalerstoff fra Biltema, vinyl eller en annen finish som passer med omgivelsene. Det ser jo fint ut å feste den i rackskinner, men det er jo strengt tatt ikke nødvendig.

Link to comment
Share on other sites

Dette er da i og for seg ikke noen heksekunst å lage. En hobbyplate i passende dybde skulle passe perfekt til dette. Så kan du jo male, sprøytelakke, legge på høyttalerstoff fra Biltema, vinyl eller en annen finish som passer med omgivelsene. Det ser jo fint ut å feste den i rackskinner, men det er jo strengt tatt ikke nødvendig.

Joda, det er jeg enig i, og går jeg for denne løsningen blir jeg nok å lage den selv, men jeg ville lufte konseptet for å se om noen hadde andre gode løsninger på lur.

Link to comment
Share on other sites

Godt forslag TUFFTUFFTUFF. og morsomt at du har gjort det samme Hank! Var det noen ting jeg burde tenke på med tanke på dette? Skal være ganske greit når jeg bygger den spesielt for et formål. Da får det den dimensjonen jeg ønsker.

Jeg har også begynt å tenke på å skjære et hull i skrivebordet og montere den loddrett, slik at panelet på en måte "ligger" på pulten. Må vel da også lage en slags kasse jeg kan legge over når den ikke er i bruk, så jeg ikke plasserer noe tungt oppå den. Innsynsvinkel er ikke så krise, da den mest blir brukt sammen med Pro Tools. Dette vil være plassbesparende hvertfall.

Tenker også på å skjære et hull så den står på skrå nedi pulten og frontpanelet peker mot meg. Da vil den ha litt bedre innsynsvinkel. Vil da prøve å bygge opp på oversiden.

Problemet her er at skrivebordsflaten er begrenset, slik at jeg prøver å finne en løsning som gjør at den tar så lite av flaten som mulig.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.