Web Analytics
Jump to content

Løsning for å plassere Eleven Rack på pult


e-banez
 Share

Recommended Posts

Heisann!

Jeg har en Eleven Rack som tar opp veldig stor plass på pulten min, og tenker å finne en alternativ løsning for å få hevet den litt opp e.l. for at den ikke skal ta opp så mye av skriveflaten.

Lurer derfor på om dere har noen tips for dette. Alle alternativer er velkomne, da jeg ennå er i pønskefasen.

Jeg har tenkt på en boks som hever opp enheten, og setter den litt på skrå, ala dette:

smpa4-desk-top-19-inch-4u-angled-rack-po

Da kan skjermen stå oppå denne boksen. Jeg har ikke noe mer rackutstyr, og tviler på at det kommer noe med det første (den tid, den sorg), så den trenger ikke å være større enn at jeg akkurat får plass til Eleven Rack i den.

Som sagt, jeg er ikke fastlåst til denne løsningen, og jeg er åpen for det meste, både veggmontering og annet, men beste er om jeg kan sette det på skrivebordsflaten. Skrivebordet står inni en uthuling i veggen, slik at det er litt begrenset hva jeg får plass til i lengden/bredden. Jeg er i nordsjøen de neste par ukene, så det blir vanskelig med måling av dimensjoner, dersom det skulle være nødvendig.

Link to comment
Share on other sites

Dette er da i og for seg ikke noen heksekunst å lage. En hobbyplate i passende dybde skulle passe perfekt til dette. Så kan du jo male, sprøytelakke, legge på høyttalerstoff fra Biltema, vinyl eller en annen finish som passer med omgivelsene. Det ser jo fint ut å feste den i rackskinner, men det er jo strengt tatt ikke nødvendig.

Link to comment
Share on other sites

Dette er da i og for seg ikke noen heksekunst å lage. En hobbyplate i passende dybde skulle passe perfekt til dette. Så kan du jo male, sprøytelakke, legge på høyttalerstoff fra Biltema, vinyl eller en annen finish som passer med omgivelsene. Det ser jo fint ut å feste den i rackskinner, men det er jo strengt tatt ikke nødvendig.

Joda, det er jeg enig i, og går jeg for denne løsningen blir jeg nok å lage den selv, men jeg ville lufte konseptet for å se om noen hadde andre gode løsninger på lur.

Link to comment
Share on other sites

Godt forslag TUFFTUFFTUFF. og morsomt at du har gjort det samme Hank! Var det noen ting jeg burde tenke på med tanke på dette? Skal være ganske greit når jeg bygger den spesielt for et formål. Da får det den dimensjonen jeg ønsker.

Jeg har også begynt å tenke på å skjære et hull i skrivebordet og montere den loddrett, slik at panelet på en måte "ligger" på pulten. Må vel da også lage en slags kasse jeg kan legge over når den ikke er i bruk, så jeg ikke plasserer noe tungt oppå den. Innsynsvinkel er ikke så krise, da den mest blir brukt sammen med Pro Tools. Dette vil være plassbesparende hvertfall.

Tenker også på å skjære et hull så den står på skrå nedi pulten og frontpanelet peker mot meg. Da vil den ha litt bedre innsynsvinkel. Vil da prøve å bygge opp på oversiden.

Problemet her er at skrivebordsflaten er begrenset, slik at jeg prøver å finne en løsning som gjør at den tar så lite av flaten som mulig.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vil ikke være særlig mer konkret da det neppe vil ha betydning for sjansene til å finne igjen gitaren, og kan stille noen i dårlig lys. Jeg har også alle opplysningene fra en person som er død, slik at de ikke kan ettergås.
  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.