Web Analytics
Jump to content

Harley Benton 212 vintage kabinett noe tess?


space

Recommended Posts

Skal sjekke Framus.

Orange og Bogner sine er jo oversized, så det gjør nok litt med lyden.

HB kan en jo kjøpe og eventuelt bygge nytt kabinett ut fra orange-spec. Har 2x12 90-talls celestion fra en valvestate jeg kunne puttet i HB-kassa.

En kan jo også lage ny bakplate så det har mulighet for openback.

Mange muligheter.

Link to comment
Share on other sites

Hvis oversized betyr at det er litt større enn at høyttalerne akkurat går inn, så ja. :P Orange sitt openback er ikke veldig stort, det er faktisk smalere enn vanlig. Noe som gjør at høyttalerne er plassert skrått i forhold til hverandre, og da må kabinettet være noe høyere enn vanlig :)

Link to comment
Share on other sites

Fender og v30 er da knall! Har spilt på showman topp på orange ppc212, og hadde ikke noe å si på det! (Preferanser spiller vel inn her)

Må si meg enig her. Har en Blues Jr. hvor elementet er byttet til V30, og jeg må si at det må være den enkleste og mest vellåtende modden en kan gjøre på disse ampene...

Link to comment
Share on other sites

HB kabinettet er knall til prisen, jeg kjøpte et jeg konverterte til openback. V30 ble litt mye med musicman toppen i begynnelsen men når de var mer innspilte og jeg ikke lenger var allergisk mot høy mellomtone gikk det fint.

Jeg bygde dog en innvendig ramme i kraftig furu inni kabinettet etter konverteringen. Ble LANGT bedre lyd enn det opprinnelig var og det ble mye tyngre og mer solid.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.