Web Analytics
Jump to content

Vox Tonelab


 Share

Recommended Posts

Halla igjen!

Vurderer å kjøpe meg en sånn en, men vet ikke hvilken. Gjort litt research, og funnet ut at jeg enten vil ha EX eller LE. Dette er de to som er innenfor min prisrange (max 4000).

Jeg flytter på hybel til høsten, og trenger å kunne spille lavt/med høretelefoner og ha bra lyd.

Dette skal også brukes live. Noen som har noen innvendinger/ Råd eller anbefalinger?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Tonelab, og har hatt en sånn Line6 sak.

Tonelaben virker mye mer solid bygd, og låter bra. Dog synes jeg at Tonelaben ikke passer til metall (nå spiller ikke jeg metall, så det gjør ingenting)

For meg virket Tonelaben enklere i bruk også, men det er kanskje fordi jeg ikke er vandt med kompliserte multieffekter.

Om røret i Tonelaben har noen betydning for lyden? Aner ikke, men den har en lysdiode under røret, for at det skal se ut som om røret lyser, sier vel sitt.

Link to comment
Share on other sites

Har vært i et dilemma som lignet ditt; ønsket bra lyd for spilling, og uten å vekke naboer. Jeg gikk å kikket litt på pedalbrett og sånt, men tenkte på rør også.

Siden jeg IKKE spiller live nå, gikk jeg for rocksmith 2014 med headset :D

Det jeg ville ha kjøpt om jeg spilte live? En bitteliten røramp med headset utgang. Micro terror eller liten Blackstar amp/hode. Men jeg vet om folk som bruker brett, som Line6 sine. Kan man spille, høres de fine ut. :)

Link to comment
Share on other sites

Har en Tonelab EX, som jeg bruker til kontorøving med hodetelefoner, og noen ganger til effekter til rørampen. Jeg har ikke hatt bruk for den live ennå, men om jeg får det, kommer den utelukkende til å bli brukt til effekter/stompbox. Ampsimuleringene er fra OK til meget gode (Vox sine egne). Det tar litt tid å bli bestevenner med den, den har enormt mange muligheter. Men når du er vant med den, er den lett å bruke. Som effekt/stompbox har du direkte forbrytere til 4-5 ulike effekter, og du kan lage flere slike sett (banker) som du veksler mellom med forbrytere.

Effektprdalen kan programmeres til å styre de fleste effekter.

Den har også en OK tuner, valgfritt med eller uten mute, og selvsagt full bypass. Solid bygd, men pot-en bak bør beskyttes mot støt under transport. Jeg har min i en vanlig laptop-bag som gjør nytten.

Link to comment
Share on other sites

Har du iPhone/iPod touch? I så fall kan JamUp/Bias+interface vara ett billigt alternativ för hemmaövningen. Livesituationen löser du med att köpa en brukt Tiny Terror för 2000:- Sen sträcker du på budgeten så myyycket det går och köper så mycket kabinett du kan få för de resterande pengarna. 4x12 eller 2x12 beroende på vad du behöver.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
  • Binding på gripbrett.
  • Kjøpes fra StewMac, limes med polyeuretan-lim. Jeg bruker Titebond sine lim til alt, trelim, superlim og poly
  • Photoshoot med dette beistet ved "Sverd i fjell", flott søndagsmorgen må jeg si... 🙂  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.