Web Analytics
Jump to content

NGD: Fender MIJ Telecaster Custom '72 reissue


UglyCasanova

Recommended Posts

Da kom pakken fra Ishibashi. Utrolig trygt innpakket! Det er aaaalt for varmt for meg å sitte inne og spille nå, så det ble til fem minutter "unplugged" utenfor blokken når jeg tok bildene. Vekten på kroppen er midt på treet, halsen er tykk (D-shape?) og fretsene er smale og lave. Med andre ord er den perfekt for min del. Blir spennende å teste den i VOXen i kveld!

For andre som tenker på å bestille fra samme sted, så er dette hva "signs of use are noticable" betyr.... ^_^

IMG_2437.jpg

IMG_2437b.jpg

IMG_2441.jpg

IMG_2451.jpg

IMG_2446.jpg

IMG_2442.jpgIMG_2448.jpg

IMG_2449.jpg

IMG_2454.jpg

Edited by UglyCasanova
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Likes for everyone!!

Har kjørt den opp mot VOXen i en times tid nå, og jeg er storfornøyd. Deilig å spille på en feit hals igjen. Merker at C-necken på Warmothen min er litt i tynneste laget og at jeg fort blir sliten i senene i forhold til hva jeg gjør på denne. Tunerne er litt i løseste laget for min smak. Kan virke som om forrige eier hadde uvanen av å tune ned når han stemte gitaren. Men det er jo bare en bagatell som lett kan fikses. Det er nok sant at wide range pickupen er ganske gjørmete og at tonen blør litt ut, men jeg liker hvordan den mørke tonen gjør seg sammen sammen med reverb+fuzz. Jeg har nok med gitarer med krystallklare pickups, så den blir nok stående enn så lenge, selv om Lollar sin Regal 'bucker låter knallbra og muligens blir kjøpt opp ved en senere anledning. Begge pickupsene samtidig er sukkersøtt også, særlig hvis jeg ruller av litt på volum og tone på wide rangen :wub:

Edited by UglyCasanova
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.