Web Analytics
Jump to content

NGD: Fender MIJ Telecaster Custom '72 reissue


UglyCasanova
 Share

Recommended Posts

Da kom pakken fra Ishibashi. Utrolig trygt innpakket! Det er aaaalt for varmt for meg å sitte inne og spille nå, så det ble til fem minutter "unplugged" utenfor blokken når jeg tok bildene. Vekten på kroppen er midt på treet, halsen er tykk (D-shape?) og fretsene er smale og lave. Med andre ord er den perfekt for min del. Blir spennende å teste den i VOXen i kveld!

For andre som tenker på å bestille fra samme sted, så er dette hva "signs of use are noticable" betyr.... ^_^

IMG_2437.jpg

IMG_2437b.jpg

IMG_2441.jpg

IMG_2451.jpg

IMG_2446.jpg

IMG_2442.jpgIMG_2448.jpg

IMG_2449.jpg

IMG_2454.jpg

Edited by UglyCasanova
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Likes for everyone!!

Har kjørt den opp mot VOXen i en times tid nå, og jeg er storfornøyd. Deilig å spille på en feit hals igjen. Merker at C-necken på Warmothen min er litt i tynneste laget og at jeg fort blir sliten i senene i forhold til hva jeg gjør på denne. Tunerne er litt i løseste laget for min smak. Kan virke som om forrige eier hadde uvanen av å tune ned når han stemte gitaren. Men det er jo bare en bagatell som lett kan fikses. Det er nok sant at wide range pickupen er ganske gjørmete og at tonen blør litt ut, men jeg liker hvordan den mørke tonen gjør seg sammen sammen med reverb+fuzz. Jeg har nok med gitarer med krystallklare pickups, så den blir nok stående enn så lenge, selv om Lollar sin Regal 'bucker låter knallbra og muligens blir kjøpt opp ved en senere anledning. Begge pickupsene samtidig er sukkersøtt også, særlig hvis jeg ruller av litt på volum og tone på wide rangen :wub:

Edited by UglyCasanova
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
  • Lurt å oppgi hvor i landet du befinner deg 😊 og eventuelt tiltenkt sjanger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.