Web Analytics
Jump to content

Nye miccer


Mering90
 Share

Recommended Posts

Heisann.

Har akkurat lakkert en litt rimligere gitar jeg kjøpte for noen år siden. Ekstremt god finish ble det også, noe som var ganske uventet, så nå vil jeg jo gjerne også spandere på den "nye" fjøla noen nye miccer.

Det er plass til 2 stk humbuckere, pluss 1 single coil. Jeg liker for det meste rock, men clean og fin lyd er også positivt.

Har sett litt på seymour duncan 59? Ser den er ganske greit priset i usa.

Flere forslag? :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en '59 i hasposisjon på en Schecter.

Den låter veldig bra! Litt kraftig og "tykk" i lyden da, kanskje litt vell kraftig for min del. Men det er en pickup av god kvalitet som låter veldig fint.

Liker den best på clean-kanalen. Det er først når man skrur på vrengen, at jeg syns den låter litt for saftig. Det kan være noe med at gitaren min er i mahogany, som i utgangspunktet har mye "dybde" i treverket lydmessig.

Har også en SH-5 Custom i bro-posisjon. Denne er enda kraftigere! Da mener jeg ikke i output/gain men måten den reagerer på spillingen din.

Låter veldig "rent" selv med mye vreng, men også meget fin til mindre gain. Veldig tight og klar pickup, en av mine favoritter.

Er selv veldig fornøyd med denne komboen, men spesielt godt fornøyd med SH-5 i bro :)

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Valgte Dimarzio da jeg bygget om mine gitarer. Først og fremst at det var langt biligere å kjøpe de her i Norge enn SD mics.

Har Air Norton i front, FS1 i midt og Breed i bridge. Gir en bra blanding av lyder på den. Air Norton er ganske universal, litt rund i lyd. Funker fint både på clean og mye drive. KOmbo med AN og FS1 gir en litt crisp "dobbelttone" som er fin til cleane lyder som skal være litt luftige. FS1 er en litt rund single coil. KOmbo FS1 og Breed gir en bra strat karakter. Breed er en mic som gir ganske mye ut men samtidig balansert i tonen. Dette passet hvertfall fint på mine Ibanez S-serie gitarer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.