Web Analytics
Jump to content

China copies - RareElectricGuitars


Zenor

Recommended Posts

Det er kopier, de er ikke fete. Har ikke hørt om noen som har fått stein i posten, men du får ikke nødvendigvis en grei, brukbar eller OK gitar heller. For all del, det er ikke umulig at gitaren er bra i forhold til pris. En stor bakdel er at du bidrar til å opprettholde ulovlig handel ved å handle fra disse. Hadde de merket gitarene med eget navn hadde det vært bedre.

Det aller beste er å holde seg unna, (og gjerne heller legge inn et lavt bud på en flott gitar med blomster her på GitarNorge).

Link to comment
Share on other sites

Kanskje gøy å ha på veggen, men at det er lagt mye kjærlighet eller skikkelige deler og materiale i disse gitarene er en annen sak. Du får nok en langt bedre gitar til samme pris på det norske bruktmarkedet. For meg er få ting mindre sjarmerende enn noe som hevder å være noe det ikke er. Minus i mojo-boka

Link to comment
Share on other sites

Ettersom jeg ikke finner noen som selger MX250 tenkte jeg kanskje det hadde vært gøy å bare henge noe på veggen..hvorfor synes du ikke de er "fete" Euphor? Flere av de er så å si like som de "ordentlige" gitarene

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte en LP Custom GibsUn kopi av en kar for en tusenlapp . Den SER utrolig bra ut . Elektronikken var bare søppel i følge han jeg kjøpte den av og var koblet vekk .

Har ikke satt strenger på den , men målte litt og virker temmelig grei på halsen .

Bedre å bare kjøpe en Epiphone/Squire eller lignende da de er så billige brukt her .

Link to comment
Share on other sites

Fordi det ikke er fett med piratkopier og økonomisk bidrag til folk som gjør lovbrudd, som burde være tydelig fra alle som til nå har postet.

At en gitar, klokke eller et par joggesko "så å si er like" betyr ikke at de er av samme eller i nærheten av samme kvalitet. Da kan du jo kjøpe deg en Rolekz-klokke og et par Mike-sko i samme slengen. Hvis du ikke har planer om å spille på den eller selge den videre som en genuin MX 250 så må du vel bare kjøre på. Personlig ville jeg ha satt meg til å spare og vente til en ekte en dukket opp.

Link to comment
Share on other sites

Ettersom jeg ikke finner noen som selger MX250 tenkte jeg kanskje det hadde vært gøy å bare henge noe på veggen..hvorfor synes du ikke de er "fete" Euphor? Flere av de er så å si like som de "ordentlige" gitarene

Vent til du finner originalen. Letingen er jo halve morroen.

Motörhead har skrevet en sang som handler om jakten på drømmegitaren og de falske fristelsene man møter på vegen (jeg tror i hvertfall det er det den handler om ;) )

"The Chase Is Better Than The Catch"

You know I'm bad, the times I've had,

I've got a bad reputation,

I don't care, I get my share,

Don't feel no deprivation,

The more I get the better it is,

I like it fine, like a little whizz,

Treat 'em like ladies, that's a fact,

You know The Chase Is Better Than The Catch

Silver tounged devil, demon lech,

You know just what I'm doing,

I like a little innocent bitch,

You know I ain't just screwing,

I love you baby, love you too much,

I like it fine, I feel your touch,

But your appearance don't hold no class,

You know The Chase Is Better Than The Catch

A little beauty, I love you madly,

Come on home with me,

I know you're hot, I know what you've got,

You know I want to shake your tree,

Come on honey, touch me right there,

Come on honey, don't you get scared,

Come on honey, let me get you in the sack,

You know The Chase Is Better Than The Catch

All right! Let me hear ya!

I can't hear ya!

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.