Web Analytics
Jump to content

Pengeproblemer


Polkagrisen
 Share

Recommended Posts

Jeg kunne tenkt meg en ny båt, noen som vet adressen til båtstøttefondet?

Nei, nå var jeg litt flåsete. Men jeg synes det er rart at man får "gratis penger" til det som egentlig er luksus og overflod sammenlignet med andre gode formål. Da burde man kanskje heller bruke midler til noe som kommer alle til gode, f.eks. delvis utstyrte øvingsrom som alle kan bruke istedet for å utruste enkeltpersoner og enkeltband med kostbart utstyr.

Få en sommerjobb, tjen litt penger, kjøp utstyr for de.

Raljering avsluttet. :)

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Jeg er i utgangspunktet ikke veldig glad i når tråder på nettfora sporer av til å sette spørsmålstegn ved trådstarters hensikt.

Men altså, når jeg var på deres alder (for noen år siden, jeg er ikke kjempegammel), dro jeg med en liten Alfwood-forsterker på øvinger og slikt. Når jeg begynte å tjene penger, var jeg kjempestolt da jeg kunne skilte med et Line 6 Spider stack :P Jeg skjønner at dere har lyst på utstyr, men kanskje dere sikter litt høyt?

Link to comment
Share on other sites

Vi har søkt frifond til trådløse systemer. (Som vi egt trenger mer) og kan derfor ikke søke mer der.

Det er alltid muligheter for å bruke pengene til amper istedenfor.

Om dere klarer å behandle kablene fint og kveiler riktig, så skal de holde seg ganske lenge altså.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er i utgangspunktet ikke veldig glad i når tråder på nettfora sporer av til å sette spørsmålstegn ved trådstarters hensikt.

Men altså, når jeg var på deres alder (for noen år siden, jeg er ikke kjempegammel), dro jeg med en liten Alfwood-forsterker på øvinger og slikt. Når jeg begynte å tjene penger, var jeg kjempestolt da jeg kunne skilte med et Line 6 Spider stack :P Jeg skjønner at dere har lyst på utstyr, men kanskje dere sikter litt høyt?

Jeg er enig med deg, men jeg lurte oppriktig på hvordan de hadde tenkt. Fikk vel egentlig ikke noe særlig til svar på det.

Link to comment
Share on other sites

Ser den! Jeg gikk ut fra at bandet deres rocker så hardt at vanlige kabler fort faller ut/går i stykker, og at de derfor vil ha trådløst.

(OT: Husker en gig jeg hadde en gang hvor jeg koblet om før den ene sangen, og brukte brorparten av låta på å finne ut hvorfor jeg ikke hadde lyd. Innså til slutt at jeg hadde glemt å sette kabelen i forsterkeren...)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.