Web Analytics
Jump to content

Hilse fra Spania.


Recommended Posts

Hei.

Jeg heter Lamberto og har 36 år gammel. Jeg bor i Spania, 100 kilometer til Barcelona. Jeg snakker ikke så mye norsk men jeg vil gjerne prater med deres og lærer over gitarene og norsk språk.

Jeg har en Ibanez RG560 Japan 1991 år, den er en fantastisk gitaren og en Brunetti XL R-EVO II med et 2x12 Brunetti med Jensen C12K. Også har jeg en ny "custom" gitaren som i dag har det vart ferdig.

10464086_10203264523367673_3229478982113

Ha det bra!

Edited by AfricaTwin
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vi kan gå på ski i Pirineos, Nord Spania. Vi har godt været, lange dager (fra 7:30 til 17:45 i desember) og ganske snø over 1800 - 2000 m. Skianleggene åpener mellon desember fra mars eller april, men vi kan gå på ski pa fjellet mellom cirka 15.11 fra 20 juni. Pirineos er godt "fjelleter" (hva betyr mange fjelleter?) for å være fjeller aktiviteter både om vinteren og om sommeren: vi kan mange høye fjeller, noen er råder od andre er myke.

Aneto Fjellet (3404), bilder har tatt cirka 2900 m på 10 juni 2009, i juni har vi snø cirka over 2200 m. men vi begynner å gå 1900 m. Om sommeren det er en liten isbre men.

4753_1106238989985_3784223_n.jpg

I Pirineos (og sør Europe) har vi ikke god snø fordi vi har mye temperaturforkjellen mellon daggener og natten. I juni, kan vi å på ski (på fjellet) med t-skjorte på oss.

Hilse.

Edited by AfricaTwin
Link to comment
Share on other sites

Ser fint ut! visste at det var snø i Spania, men jeg hadde ikke trodd det skulle være så mye :) fjelleter vet jeg ikke helt hva du mener med, hva er det engelske ordet? :)

I noen nord fjeller har vi snø i mai og juni men i sør fjellet har ikke snø fra april. I Pirineos har vi noen små isbrer.

Everest er et fjell, men Himalaya er...?

Det er Aneto isbret i 15.6 2012.

545435_3747320015360_742221810_n.jpg

Det er Aneto isbret i september.

1234205_10201314886267964_193544280_n.jp

Hilse :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal kjøre til Hamar cirka 7 eller 8 august som jeg vil gå på Plumbo konsert. Jeg kommer tilbake Spania 10 august, :D . Det skal bli
en glede å snakke med sammen, men jeg snakke ikke så mye.

Hilse.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.