Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

HEI! :) Har tenkt å kjøpe meg ein ny Banjo og vil ha en som har god lyd og ser kul ut ;) ser for meg en Morgan BJ 85-5 banjo.

den koster 8 990 kroner

link:

http://gitarhuset.no/Produkter/Andre-strengeinstrumenter/Banjo/Morgan/Morgan-BJ-85-5-Banjo--89014-p0000005331

Er denne noe bra? blir uaktuelt å betale den summen for banjoen visst den ikke er noe serlig bra og det finnes noe bedre for en billig penge.

har kun hatt ein banjo tidligere, det var da en Stagg som kostet rundt 2000 kroner. den funka fint ettersom jeg ønsket å lære meg å spille og finne ut om dette var noe for meg. nå ønsker jeg å gå over til noe bedre og har rett og slett ingen anelse om hva jeg skal se etter og hva som er bra og hva som er dårlig.

hadde satt stor pris på tilbakemelding

Endret av Holmeren
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Martin Brevik
   Heisann!
   Sitter her nå om skal strenge om gitaren  min, men når jeg satt på og strammet til G strengen så kommer det en rar "skurrelyd" når jeg spiller strengen. Spilte helt fint på de gamle strengene for 10 minutter siden, men nå sitter jeg litt fast. Har ikke mye peiling på gitar uten å kunne spille og å bytte strenger. Dette er heller ikke første bytt jeg har på gitaren, så dette er nytt for meg.
   Alle innspill og tips blir tatt godt imot.
   Takk!
  • Av AkE
   Sitter å vurderer en amp til om dagen, hadde egentlig falt litt for en bassbreaker 18/30, men så kom siste episode av that pedal show hvor de testet 15 wattere. Og der syns jeg ikke Bassbreaker 15 ampen gjorde ett godt inntrykk, syns blues junioren hørtes jamt over bedre ut. Men da er jeg tilbake på 15 watt igjen, og planen var å gå for noe med hakket mer headrom en ac15. Noen som har efaringer med 18/30`en? Den vil vel oppføre seg en del annerledes enn 15 watts utgaven uansett? Eventuelt andre forslag på forsterker? Budsjett er alltid håpløst, men i nærheten av 18/30`en i pris.
  • Av ebbe
   Har veldig lyst til å lære meg 5 strengs banjo. Her aldri hatt en i hendene, men er rimelig habil på fingerspill (gitar).
   Utfordingen er jeg jeg er forholdsvis utålmodig, uten merkbar fremgang / kontroll ila et par uker er jeg redd den bare blir lagt bort. Mulig å spille uten disse teite plekterne?
   Er interessert i å høre fra andre med erfaring, på forhånd takk.
   (moderator: vennligst flytt denne posten i riktig kategori, hvis feil-postet)
  • Av Affen
   Måtte ha meg en mandolin Morgan M20E.
  • Av CastorFiber
   Jeg har tatt på meg å sette inn en GFS preamp i en Fenderbanjo, type bluegrass, altså ikke sånn open back- historie.
   Her er saken:
   http://www.guitarfetish.com/GFS-EAP-100-Endpin-preamp-Kit_p_6429.html
   Nå hadde jeg først tenkt at jeg skulle montere både dette og batteriet på utsiden av banjoen og unngå all form for hulltaging, men jeg har ombestemt meg. Det blir penest og greiest å bore et eneste hull og sette inn resten i banjoen.
   Nå har det seg slik at det er ganske mye skruing for å få en banjo fra hverandre. Da har vi problemet med batteribytte. Derfor lurer jeg på om noen av dere har noen meninger om det er noen vits i, eller hvordan det kommer til å funke ved å bruke et 9V litiumbatteri i stedet for et vanlig alkalinebatteri? Tenkte konkret på et batteri av denne typen:
   http://biltema.no/no/Kontor---Teknikk/Batteri-og-Stromforsyning/Batterier/Batteri-for-roykvarsler-38346/
   Innspill mottas med takk. Husker jeg kamera blir det en liten enkel byggetråd. Den verste jobben er jo å skru opp alle skruene rundt skinnet på banjoen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.