Web Analytics
Jump to content

Bluegrass/køntri/folk ... ish ...


juzzizhow

Recommended Posts

Prøver igjen ! :)

Har nu pakket bort elgitaren(e), pedalene og ampene og har lyst å spille mer akustisk !

Spiller Dobro, Banjo og Gitar på sån akkurat passe go nivå !

Er "voksen" til alderen (42) , og tenker meg noe fast akustisk band med tradisjonell bluegrass lineup !

Bor selv i Asker, og ... jepp ..

?

Link to comment
Share on other sites

Ser vel ikke før meg at dette blir noe voldsomt tidskrevende prosjekt ! :-)
Øving/samling en gang i uka ... helst lørdag eller søndag ettermiddag !

Og en spilling her og en spilling der ... eller noe ...

Og PS : Hvis noen trenger/vet om noen som trenger Dobro og/eller banjo til noe akustiske prosjekter så si fra !

Edited by juzzizhow
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 2 months later...

Etter en sommer med mye Bluegrass har jag nu, om mulig, enda mer lyst på et fast bluegrass/roots/folk band !

100% akustisk, og gjerne med litt "instrumentsirkulasjon" :-) Har lyst å spille både banjo og/eller dobro ... og gitar og bass ... !

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Hei

Er selv 18 år og har fått smaken på bluegrass. Er interessert i få til noen å spille sammen med, men har ikke spilt bluegrass veldig lenge, så reportoaret er ikke veldig stort. Men jeg kan i begynnelsen hvertfall kompe, og ettervært lære meg nok licks til å spille de klassiske, lange bluegrass-soloene. Er også selv interessert i å lære å spille Mandolin.

Kontakt meg gjerne på tlf eller mai.

94 87 55 10

mikkel_chelsea@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

Bluegrass er en kjempeflott sjanger! Det krever at hver enkelt er god på sitt instrument og her er det lite å gjemme seg bak! Jeg har spillt mye fokemusikk og det har en del likhetstrekk med Bluegrass. Moderne Bluegrass som Alison Kreuss og Union Station er veldig fengende. Spiller både Mandolin og Dobro, men det blir mest på hobbybasis. Har brukt Dobroen på noen konsertter og plateinnspilling

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.