Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Er det noen som vet noe om denne?


Anbefalte innlegg

Hei, godtfolk!

Er det noen som kan hjelpe meg med info på gitaren, jeg har forsøkt å legge ut bilder av?

Skal være en 90's horizon custom. Nå ble vel kanskje alle esp'er fra de dager kalt custom, men uansett er deg vel en dugelig gitar, hvis selger vet hva han snakker om. Floyden skal være en esp branded schaller, sies det. Grunnen til at jeg klør meg i skjegget, er at jeg ikke klarer å finne noen bilder, eller info om/ av akkurat denne modellen.

Håper noen kan hjelpe meg!

På forhånd masse takk!

post-13901-0-68199700-1400422590_thumb.j

post-13901-0-39757700-1400422609_thumb.j

post-13901-0-15995100-1400422629_thumb.j

post-13901-0-17937700-1400422647_thumb.j

Endret av helgen666
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ser en italiener som har forsøkt å selge tilsvarende modell til 1000 Euro, med teksten (oversatt via Google Translate):

"Kjøp Electric Guitar: ESP Horizon Custom MADE IN JAPAN 90 seethrugh rubinrød farge, en sjelden håndtak REVERSE 24 frets bolt-on, lønn rosentre gripe, ESP mekanisk, gull hardware, myter".

Bilde: http://img.mercatinomusicale.com/p_m/03/62/3516203_1396040968.jpg

Egentlig ikke mer info enn du allerede har.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takker!

Det er samme gitar og selger, som du nevner Blaamann. Da har han vel tro på at det er en gitar, som er verd litt, ihvertfall:)

Vet du om noen annen måte å kontakte hr. Tufte på Debris? Jeg er ikke på facebook, nemlig. (Særing) :)

Endret av helgen666
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Synes for det meste at gitaren ser bra ut (bortsett fra i meste laget med gull). Blir bare litt i tvil, når jeg ikke klarer å finne noe som er helt likens. Nå har jeg sett på utenlandske forum at eldre esp er litt vanskelig å bestemme.

Finner forsåvidt alle feats på div bilder og beskrivelser, men ikke samtidig på en gitar.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er en del negative feedback på selgeren av den gitaren.

Er i hvert fall noe du bør være obs på .

De fleste har 100% positive feedback på Ebay .

Gitaren ser fin ut i hvert fall og prisen er grei foreløpig .

Men den kan fort øke i pris de siste minuttene .

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av tjukknyggis
   Lufter denne skjønnheten her for salg; Ibanez Custom AS103-AMB. Strøken gitar !
   https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=179772882
    

  • Av Kristoffer Hjelmaas Sivertsen
   Vurderer sterkt å bestille deler fra MJT for å bygge meg ein tele! Har vært i kontakt med dem og venter på prisanslag. Har noen bygget gitarer fra dem før? i så fall, hvilke erfaringer har dere? Vurdere å bestille både nakke og kropp derifra. Kroppen blir da en relica seafoam(eller surf, har ikke helt bestemt meg) green tele, også har jeg syykt lyst på roasted flame maple nakke! Noen tanker? Ting man må tenke på? Pickuper og div. får jeg tak i fra andre plasser! gjerne kom med forslag om pickuper også? Skal lese meg mer opp på det...
  • Av blaamann
   Har aldri helt hatt sansen for hverken alt-for-grafiske gitarer, eller gitarer med ekstra effekter, men må si at denne demoen likte jeg ?
   Først, her er hjemmesiden til Deimel Guitarworks: 
   http://deimelguitarworks.com/
   Demo
    
    
    
    
  • Gjest
   Av Gjest
   Hvorfor produseres det ikke flere gitarer med bare EN humbucker og EN volumknapp? hvorfor er det en standard at nesten alle gitarer han en neck, single coil og en bridge.
   Hvorfor produseres nesten alle gitarer med Duncan eller aktive emgs?
 • Siste aktive tråder

  • Beveger meg litt ut av komfortsonen her. Ble litt sår på de puslete fingertuppene mine av bendingen (innser at jeg bender litt lite til vanlig - det må jeg gjøre noe med), men det var verdt det.
  • Jada ... nå har det rablet totalt for meg ... Neida ... Mer litt sånn 'nok er nok' ! Det å ha instrumenter man spiller på annenhver søndag hvis planetene er på linje er bare tull .. Så : Gitarn her har jeg hatt siden 2007. Spilt masse på den, men aldrig brukt den ute / i noe som helst bandsetting ... Så vidt jeg vet er den original ! Stemmeskruene er nesten litt for fine og smoothe for en såpass gammel gitar, men hvis di ikke er originale er di veldig fine repros ! Det originale plektrebrettet har 'disintegrated' som jo ikke er uvanlig med gamle brett ? Kjøpte et superfint repro-brett fra Archtop.com for noen år siden som jeg fortsatt ikke montert ... Har også en Ken Armstrong slimbucker som ligger i esken og venter på motivasjon ... Det er jo da en Gibson L-7 fra 1947. Dønnstabil sak uten noe 'værsyke' eller noe ! Selges for 30000,- inkl fin gammel hardcase og repro brett og pickup jeg nevnte. Sender ikke og ingen bytter ! 😉 Tranby.      
  • Ser de ligger på Reverb for 5 lapper og oppover. Kan være verdt å hive den ut der, siden markedet i Norge antakelig er ganske snevert. Kommer selvsagt an på modell og stand og alt slikt.
  • Post gjerne bilde. Ibanez kom med flere SG-modeller på 70-tallet. De fleste i billigsjiktet, men de har en liten fanskare så er du heldig kan du få 4000+/- for et bra eksemplar. Ellers vil jeg tippe 1500+/-
  • Selger/bytter noen pedaler som ikke er i bruk. Alle pedalene er i god stand, men særlig kompressoren bærer preg av hyppig bruk. Buzzteren er rett og slett flett ny. Beetronix Buzzter (som ny, i original eske) - 1500,- Digitech JamMan Solo x1 (som ny, i original eske) - 900,- Keeley 2-knob kompressor (pent, men godt brukt) - 850,- Barber Super Sport (brukt) - 1150,-   Bytter er fett. Liker for tiden delay og reverb, eller noe annet vreng-aktig (som ikke er metall/sjugga-sjugga).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.