Web Analytics
Jump to content

20,50,100 riff in one take-Hva bruker de?


Siss29

Recommended Posts

Jeg har sett en del videoer på Youtube, hvor de spiller 20, 50 eller 100 riff in one take. Altså at de spiller forskjellige riff med forskjellig type effekter og vreng etter hverandre. Hva bruker dem da? De kan jo ikke akkurat stå og vri på en forsterker mellom hvert riff? :P

Bruker de ett multieffektbrett a la Boss ME-25 eller noe? Gir ett slikt multieffektbrett slike muligheter?

Link to comment
Share on other sites

Du kan jo gjøre det samme med Mustang ampen din.. Lagre dine oppsett etter hverandre på ampen, og fotbryteren kan du sette til Neste patch/Forrige patch. Du tar glatt 50 licks du også!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Du kan jo gjøre det samme med Mustang ampen din.. Lagre dine oppsett etter hverandre på ampen, og fotbryteren kan du sette til Neste patch/Forrige patch. Du tar glatt 50 licks du også!

Introen til Sweet child of mine kanskje. Men hva er de 49 andre da :P

Hadde jo helt glemt at jeg kan lagre opp til 16 (blir det ikke det, for 8 kan vel ikke endres) på ampen. Og disse kan jeg jo bare lagre i riktig rekkefølge, som jeg vil på ampen. (Jeg tenkte jo bare at de presetene lå jo lite sannsynlig i rekkefølge for det jeg ville spille :wacko: Glemte jo helt at jeg kunne legge inn nye selv i egen rekkefølge :blush: ) Og jeg finner sikkert presets for det meste av riffene jeg har lyst å lære meg :)

Link to comment
Share on other sites

Men shit, på Fender Mustang II, så kan man vel bare skifte mellom 2 forskjellige presets med den pedalen som kommer som ekstra tilbehør?

Det finnes vel sikkert ikke noen måte å omgå dette på denne forsterkeren, slik at man KAN bla mellom flere enn 2 presets?

Link to comment
Share on other sites

Beklager, men treeren er jo en mye bedre amp.... Har du ikke snart bursdag? Ellers så er det jo snart jul igjen....

Har ikke bursdag før i januar :P

Og skal ikke kjøpe meg enda en amp :P. Er jo bra den jeg har....bortsett fra at den funksjonen der kunne vært kjekk :P

Må en multieffektpedal til da, hvis jeg skal prøve noe sånt :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.