Web Analytics
Jump to content

20,50,100 riff in one take-Hva bruker de?


Siss29
 Share

Recommended Posts

Jeg har sett en del videoer på Youtube, hvor de spiller 20, 50 eller 100 riff in one take. Altså at de spiller forskjellige riff med forskjellig type effekter og vreng etter hverandre. Hva bruker dem da? De kan jo ikke akkurat stå og vri på en forsterker mellom hvert riff? :P

Bruker de ett multieffektbrett a la Boss ME-25 eller noe? Gir ett slikt multieffektbrett slike muligheter?

Link to comment
Share on other sites

Du kan jo gjøre det samme med Mustang ampen din.. Lagre dine oppsett etter hverandre på ampen, og fotbryteren kan du sette til Neste patch/Forrige patch. Du tar glatt 50 licks du også!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Du kan jo gjøre det samme med Mustang ampen din.. Lagre dine oppsett etter hverandre på ampen, og fotbryteren kan du sette til Neste patch/Forrige patch. Du tar glatt 50 licks du også!

Introen til Sweet child of mine kanskje. Men hva er de 49 andre da :P

Hadde jo helt glemt at jeg kan lagre opp til 16 (blir det ikke det, for 8 kan vel ikke endres) på ampen. Og disse kan jeg jo bare lagre i riktig rekkefølge, som jeg vil på ampen. (Jeg tenkte jo bare at de presetene lå jo lite sannsynlig i rekkefølge for det jeg ville spille :wacko: Glemte jo helt at jeg kunne legge inn nye selv i egen rekkefølge :blush: ) Og jeg finner sikkert presets for det meste av riffene jeg har lyst å lære meg :)

Link to comment
Share on other sites

Men shit, på Fender Mustang II, så kan man vel bare skifte mellom 2 forskjellige presets med den pedalen som kommer som ekstra tilbehør?

Det finnes vel sikkert ikke noen måte å omgå dette på denne forsterkeren, slik at man KAN bla mellom flere enn 2 presets?

Link to comment
Share on other sites

Beklager, men treeren er jo en mye bedre amp.... Har du ikke snart bursdag? Ellers så er det jo snart jul igjen....

Har ikke bursdag før i januar :P

Og skal ikke kjøpe meg enda en amp :P. Er jo bra den jeg har....bortsett fra at den funksjonen der kunne vært kjekk :P

Må en multieffektpedal til da, hvis jeg skal prøve noe sånt :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.