Web Analytics
Jump to content

Kjøpe Squier i USA?


Vegard Følling
 Share

Recommended Posts

Heisan!

Jeg skal til USA til sommeren, og vurderer å kjøpe en Squier Telecaster. http://www.georgesmusic.com/products/Squier-Affinity-Telecaster-Sunburst-Rosewood-Neck-105488.html

Den ligger ute til 179 dollar (ca. 1074,- NOK).

Saken er at jeg kunne tenke meg en Telecaster som det ikke er så fryktelig nøye med, og som kan brukes i litt røffere sammenhenger, fest f.eks. ;-)

Har selv en Fender American Standard Strat, så har en "ordentlig" gitar også.

Noen som har noen plusser og minuser de vil dele med meg? Den må da være verdt 1100,-?

På forhånd takk!

Link to comment
Share on other sites

Jeg syns Affinity-serien til Squier er sørgelig. Per dags dato er det vel den billigste av Squier-gitarene også, om 'Bullet'-serien ikke eksisterer lenger (dagens, ikke de obskure, men ofte gode Squier Bullet fra 80-tallet). Kjøp heller en fra standard-serien, men helst en Classic Vibe.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har spilt både Classic Vibe og Affinity. Classic Vibe er MYE bedre enn Affinity. Affinity føltes billig, hals virket "feil", merkelig profil, og i motsetning til Vibe som har en hals som virker nesten eksklusiv selv om det ikke kan være dyreste materiale og finish i denne prisklasse, bånd var dårlig filt på Affinity osv (gjelder de eksemplarene jeg prøvde). La spesielt merke til forskjellen på oversadel/nut så det er godt mulig at du kan betale en luthier en 1000-lapp for å sette inn og tilpasse en ny og bedre oversadel i en Affinity, men tror nok det er enda mer som skal til dessverre :-(

Kjøp Vibe.

Edited by blaamann
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tror ikke jeg hadde giddet å handle gitar der om du ikke skal bo der. Lite å spare, og hadde prøvd skaffet meg en Classic vibe brukt i norge. Mange hakk vassere enn affinity, selv om de affinnytiene jeg har prøvd har vært kurant begynnergitarer.

Ser ut til at det muligens blir en Classic Vibe. Den koster 379 dollar (2274,- Nok. med en kurs på ca. 6 kr), og ca. 3300,- i Norge. Sparer ca. 1000,-. Hjelper på det ;-)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Takker for svar.

Etter litt tid i tenkeboksen, er jeg nå bitte litt over på en Fender Telecaster Standard (MIM). De får du for 499 dollar i USA. Hvordan er de i forhold til Classic Vibe? Må innrømme at det er litt bedre at det står Fender på gitaren, enn Squier, selv om det ikke alltid behøver å bety så mye for spillbarhet o.l.

Link to comment
Share on other sites

Ingen toll på musikkinstrumenter, og ikke mva heller dersom du har med deg for mindre enn 6000 kr. Trådstarter reiser til USA og tar den med seg hjem...

Korrekt! ;-) Drar til USA, og har 3 uker på meg til eventuelt å finne noe i en butikk, eller bestille på nett og få det levert til en adresse der borte eller noe. Blir i området rundt Orlando/Miami.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.