Web Analytics
Jump to content

PRS tuning knobs


gitar1996
 Share

Recommended Posts

Hei ,kjøpte nettopp en PRS mccarty med phase 2 locking tuners og lurer på om det går ann og skifte selve "tuning head/knobene til noen slike på dette bildet?

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9HiCrLW2EUjSAocpOZwLpcznI-M3QJBiG402kwECSAPA6Liq7

Isåfall hvor får jeg kjøpt disse? ligner enormt mye på dem som er på gibson gitarene! Vil gjerne skifte ettersom de jeg har på er for små for min smak. Hvor får jeg kjøpt dette? Går det i værste fall ann og bruke gibson typer?

Setter pris på svar!

Edited by gitar1996
Link to comment
Share on other sites

Bildet du linker til, er på 1x1 pixel. Det er litt snaut, det er faktisk ikke mulig å gjøre det snauere.

Det å skifte kun hodet kan la seg gjøre. Har du sjekket om StewMac har noe? Evt, PRS?

Selve tunerne er jo godsaker, og det er da ikke noen grunn til å skifte de selv om du synes hodene er for små.

Link to comment
Share on other sites

Bildet du linker til, er på 1x1 pixel. Det er litt snaut, det er faktisk ikke mulig å gjøre det snauere.

Det å skifte kun hodet kan la seg gjøre. Har du sjekket om StewMac har noe? Evt, PRS?

Selve tunerne er jo godsaker, og det er da ikke noen grunn til å skifte de selv om du synes hodene er for små.

Beklager bildet! er selve hodene som blir for små ja! Locking tuners i seg selv har jeg ikke noe i mot! Er på jakt etter noen sånne på dette bildet! http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_image/product/18159-prs-mccarty-orange--large.jpg

Er faktisk de som er på de fleste mccarty modeller, men de er jo prikk lik Gibson sine? Går det ann og gjerne bruke gibson ører/knobs på lockingtunerene til PRSen min? :)

Edited by gitar1996
Link to comment
Share on other sites

De på Gibson-gitarene er Klusons og funker ikke på dine. Selve skruknotten på dine er festet med en skrue til stemmeskruehuset, slik gjøres det ikke på en gammeldags Kluson-stemmeskrue.

Jeg tror kanskje at ting som passer Grover eller Schaller skal passe. Slike knotter får man til en slikk og ingenting fra skrotnissesjapper i Kina på eBay.

Link to comment
Share on other sites

Takker for svar! Noen som vet om disse kan passe prsen min? Eller må en gjør en haug av justeringer? kan jo eventuelt la de på 4sound gjøre det for meg isåfall? Kan det bli dyrt?

http://www.thomann.de/gb/schaller_st6k_top_mount_tuner_nickel.htm

http://www.thomann.de/gb/schaller_keystone_sr_locking_tuners_ni.htm

Er ute etter Vintage style tuners som er på de fleste Mccarty modellene.

http://cdn.mos.musicradar.com/images/Guitarist/Issue%20319/prs/prs-mirax3-630-80.jpg

Edited by gitar1996
Link to comment
Share on other sites

Så lenge diametern på hullene er de samme er det ganske greit å slenge de på, men må jo noen ekstra skruehull til.

Om diametern på hullene er forskjellig må du enten drille ut til større hull eller skaffe konverteringshylser. Schaller og Grovers har vel alltid hatt større diameter enn tradsjonelle Klusons, så tipper den Kluson-kopien til Schaller som du linket til hos Thomann har type moderne Kluson-mål og ikke som de gamle.

Link to comment
Share on other sites

Ahha, så da skader det vell ikke og prøve en av de? Får jo de på 4sound til og gjøre selve justeringen for meg da! Men som du sier så kan jo dette være "mulig"?

Har ikke noe greie på akkuratt dette ser du... Er jo bare selve øret jeg vil ha større ,og digger de "vintage" look typene som er på andre modeller.

Edited by gitar1996
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.