Web Analytics
Jump to content

Aktiv scenemonitor


Erkny

Recommended Posts

Vel - akseptabel lyd i den grad det er beskrivende…. Er vel mest med tanke på flerstemt vokal, samt at vi kjører litt "rett i bordet" løsninger… Ser etter en helt grei "bang for the buck" monitor til mindre events.

Link to comment
Share on other sites

Ville nok lagt litt mer i det.

Laney monitorer tåler som regel ikke all verden heller, har ikke telling på hvor mange herpa Laneykasser jeg har sett.

Ellers så er som regel ikke vokalmonitorer det beste for "rett i bordet" løsninger.

Da lønner det seg å ha noe flatt, FRFR.

Monitorer ment for vokal har som regel mye øvre mellomtone, dette vil som regel ikke låte så bra med andre ting uten Heavy EQ`ing (Som uansett ikke er spes optimalt)

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Får se hva jeg lander på, men i og med at jeg skal kjøpe flere, så er pris en issue.. Men for å være litt mer oppklarende; det er snakk om monitor til "egen" bruk. Ikke som erstatning til monitorene i lydriggen vår… Har kanskje formulert meg litt dårlig i førsteposten... :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Det er planen at trommis og bassist skal ha monitor ja - med tanke på flerstemt vokal. Angående størrelse på monitor så har jeg slått fra meg Laney CXP, og snust på noen Behringer B210D i stedet.. Men jeg har på ingen måte lang erfraring med å bygge opp en lydrigg, så at jeg stiller rare spørsmål kan jeg godt se for meg.. :P

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Hatt et par slike Laney før. De er rimelig "hule" i lyden. For akkustisk duo/tro etc vil de nok fungere greit. Men det er ikke punch i de så de låter ikke bra med bass, trommer og mye lyd.

KJør heller på Behringer som du vel har falt over til. Skal dere kjører trommer og alt over de ville jeg nok hoppet over 210 og gått på 212. De koster ikke så mye mer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.