Web Analytics
Jump to content

Noen som trenger et oppvarmingsband?


potamotrygon

Recommended Posts

Hei!
Vi er National Freakshow, et alternative/psycho metal-band som holder til i Larvik med medlemmer fra både Larvik, Stavern og Skien. For tiden reiser vi mye rundt til forskjellige områder stort sett på Østlandet og Sørlandet hvor vi er med på å spille musikk og skape fet stemning på diverse småsteder, ofte ungdomshus, men har også spilt på større scener, som for eksempel i Bølgen (Larvik), Verdensteateret (Sandefjord),Parkbiografen (Skien) og St.Croix (Fredrikstad). Studioinnspilling er også en aktivitet som har startet opp nå, og vi håper på å få gitt ut et par låter så fort som mulig!

Bandet starta opp høsten 2012, hvor noen av hovedkonseptene var å lage et stabilt, «enkelt», lettfattelig og ikke minst fengende lydbilde med sterke, sjokk-pregede tekster og et heftig sceneshow. Dette er nå blitt vårt varemerke og kjennetegn, vi er med tiden blitt et live-band du kan regne med!

Vi er fire gutter og to jenter i alderen 17-22 år som dyrker musikken som hobby og livsstil, hvor vår aller største drøm er å kunne gjøre dette på fulltid og ha muligheten til å kunne leve av det. Vi går på med freidig mot og har lyst til å gi og dele heftige kvelder med fet musikk og mye moro med folket der ute!

Hvis dette er noe for deg så si ifra! Vi stiller opp på svært kort varsel og kan love et show du sent vil glemme.

Ta kontakt på national.freakshow@gmail.com eller på vår facebook side så svarer vi så fort som mulig

Legger ved linker til vår Facebookside der alt som skjer blir lagt ut og oppdatert, i tillegg til et par tidligere konsertklipp.

https://www.facebook.com/NationalFreakshow

https://www.youtube.com/watch?v=UEcuE2e5rz4

Edited by potamotrygon
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.