Gå til innhold
RR73

Marshall problem..

Anbefalte innlegg

Har en Marshall 2210 ifra 1986 moddet med Tommy Folkessons siste mark VI. Forsterkeren låter fantastisk på alle måter, men i det siste har den fått et merkelig syndrom..Når jeg skal varme den opp ifra kald, kommer det en kraftig during og smell når jeg slår på standby knappen. Sist mener jeg at jeg så et lysglimt ifra et utgangsrør og. Hvis jeg slår på begge knappene ifra kald forsterker, går går det bra, og allt funker som det skal..Trodde kanskje at et utgangsrør hadde kortsluttet, men har prøvd å bytte rør uten at det forandrer noe. Røren er av type JJ E34L og bare noen måneder gamle.

Noen som har en teori?...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Få noen til å sjekke bias på ampen. Hadde mye det samme problemet med en av mine amper og da var det å få stilt litt på bias så var alt oppe og gikk igjen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har fått en tekniker til å se på den, og det ene røret hadde overslag. Blir ikke kjøpt flere JJ rør heretter....

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.