Web Analytics
Jump to content

Hvordan monterer du diverse pedaler på brett?


The Euphor
 Share

Recommended Posts

Ja, så kom dette spørsmålet til meg. Jeg er helt sikker på at mange har erfaring med dette og at det finnes noen opplagte svar som jeg ikke kjenner til.

Mitt spørsmål retter seg til pedaler med relativt store gummiknotter - tenk wah

Jen%20Cry%20baby%20Wah%20Wah%20back_sm.j

For å feste denne typen pedaler til et pedalbrett tenker jeg i utgangspunktet å bruke borrelås. Gummiknottene er for store til at de kan stå på - borrelåsen vil ikke få kontakt med selve pedalbrettet. Skruene går heller ikke langt nok inn til at gummiknottene bare kan fjernes. Kappes skruene vil det ikke senere være mulig å sette tilbake gummiknottene. I utgangspunktet er det ønskelig å kun foreta endringer som lar seg reversere. Hva er den opplagte løsningen jeg ikke ser?

Har tenkt på at en tykkere bunnplate som gjemmer skruene hadde vært ypperlig, noe som dette http://www.stompin-ground.com/products/sgwahplate.htm#1. Nødvendig?

Hva da med andre pedaler hvor dette ikke er et alternativ?

Link to comment
Share on other sites

Hva med en rektangulær treplate på størrelsen med pedalen, som er like tykk som gummiknottene? Drill huller til skruene og sett på en foringsring så skruene ikke forsvinner inn i treplaten. Lim borrelås til treplaten (med huller der hvor skruene og foringsringene er. Billig løsning.

Link to comment
Share on other sites

Hva med en rektangulær treplate på størrelsen med pedalen, som er like tykk som gummiknottene? Drill huller til skruene og sett på en foringsring så skruene ikke forsvinner inn i treplaten. Lim borrelås til treplaten (med huller der hvor skruene og foringsringene er. Billig løsning.

Det bør fungere. Kan feste treplata til bunnplata ved hjelp av borrelås. Jeg er faktisk så lite hendig at det å lage en slik plate på fint manér vil være vanskelig. :D Høres riktignok ut som om dette bør fungere. :)

Å fjerne bunnplata er ikke et alternativ. Blir så skuffende lite å feste borrelåsen til. I tillegg er det et spørsmål om skjerming av elektronikk.

Link to comment
Share on other sites

Hadde samme utfordring med min wah. Det jeg gjorde, var å ta vekk gummiknottene, la skruene stå litt ut, gaffe bunnplaten til sidene av pedalen, og feste med borrelås som vanlig. Skruene fikk akkurat plass i hullene på brettet, noe gummiknottene ikke gjorde. Nå er vel dette litt avhengig av målene på pedalbrettet ditt.

Edit: Mtp. hvor fantastisk gaffatape er, burde vel dette funke også uten skruene.

Edited by Eivind August
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.