Web Analytics
Jump to content

vokalist søker spillere/band (OSLO)


Da9

Recommended Posts

Hoi! Jeg trår ut i det og søker nå folk å spille med.

Har sunget noen år, og øvet mye på egenhånd, men har litt lyst å søke lykken her å prøve å finne folk å jamme med, eventuelt gjøre et lite forsøk.(går det så går det, går det ikke så går det, ikke!)

Har alltid likt meg innen sjangeren rock n roll, boogie tilog med "songwriting" stilen.

Jeg skal virkelig ikke ta noe vann over hode, men folk jeg ser opp til, stemmer jeg forguder er bl.a Mike Scott, Johnny Cash, Johnny Thunders, Bob Dylan, Joachim Nielsen , Bjørn Muller osv .

Har sunget i et Joachim Nielsen (JOKKE) coverband (SKABBETE HUNDER), som var sykt moro men det varte dessverre kort pga folk og røvere flyttet osv. Har spilt med mange venner de siste årene, over noen øl i stuer osv, og har fått litt gode tilbakemeldinger om at jeg burde fortsette, men er svært selvkritisk (hehe) .

Er det noen som har lyst å sjekke denne kar`n her ut? For eksempel tatt en prøvetime på øvningshotellet o.l for en liten "try out" så skal jeg gjøre mitt beste for å få dette til å bli bra.

Jeg er ivrig, og jeg setter mer en gjerne av mye tid til musikk, mer en dags dato.

Har skrevet mye musikk opp mellom årene, men har en ekstrem tørke nå, som kommer av for mye tid alene, sammen med musikk. Jeg er svært overbevist om at denne sperren vil avvikle da jeg finner folk å spille med, men tar heller ingen vann over hode her heller, vil bare nevne noe.

Send meg gjerne en mail om du lurer på noe, om du vil møtes for en liten jam, avtale sang tid. Sjekker jevnlig mail

PS: Som sagt, har vi spilt mye oppigjennom i stuer og slike ting her er en kort liten lydfil av en kompis av meg på gitar og jeg på sang (Etter en six pack vel og merke) hvor vi spiller en sang av jokke og valentinerne hvis jeg var deg (år2013) http://urort.p3.no/#!/Band/danielmvenner

MAIL: danielsksol@gmail.com

MVH ROCKNROLL!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.