Web Analytics
Jump to content

vokalist søker spillere/band (OSLO)


Da9
 Share

Recommended Posts

Hoi! Jeg trår ut i det og søker nå folk å spille med.

Har sunget noen år, og øvet mye på egenhånd, men har litt lyst å søke lykken her å prøve å finne folk å jamme med, eventuelt gjøre et lite forsøk.(går det så går det, går det ikke så går det, ikke!)

Har alltid likt meg innen sjangeren rock n roll, boogie tilog med "songwriting" stilen.

Jeg skal virkelig ikke ta noe vann over hode, men folk jeg ser opp til, stemmer jeg forguder er bl.a Mike Scott, Johnny Cash, Johnny Thunders, Bob Dylan, Joachim Nielsen , Bjørn Muller osv .

Har sunget i et Joachim Nielsen (JOKKE) coverband (SKABBETE HUNDER), som var sykt moro men det varte dessverre kort pga folk og røvere flyttet osv. Har spilt med mange venner de siste årene, over noen øl i stuer osv, og har fått litt gode tilbakemeldinger om at jeg burde fortsette, men er svært selvkritisk (hehe) .

Er det noen som har lyst å sjekke denne kar`n her ut? For eksempel tatt en prøvetime på øvningshotellet o.l for en liten "try out" så skal jeg gjøre mitt beste for å få dette til å bli bra.

Jeg er ivrig, og jeg setter mer en gjerne av mye tid til musikk, mer en dags dato.

Har skrevet mye musikk opp mellom årene, men har en ekstrem tørke nå, som kommer av for mye tid alene, sammen med musikk. Jeg er svært overbevist om at denne sperren vil avvikle da jeg finner folk å spille med, men tar heller ingen vann over hode her heller, vil bare nevne noe.

Send meg gjerne en mail om du lurer på noe, om du vil møtes for en liten jam, avtale sang tid. Sjekker jevnlig mail

PS: Som sagt, har vi spilt mye oppigjennom i stuer og slike ting her er en kort liten lydfil av en kompis av meg på gitar og jeg på sang (Etter en six pack vel og merke) hvor vi spiller en sang av jokke og valentinerne hvis jeg var deg (år2013) http://urort.p3.no/#!/Band/danielmvenner

MAIL: danielsksol@gmail.com

MVH ROCKNROLL!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.