Web Analytics
Jump to content

vokalist søker spillere/band (OSLO)


Da9

Recommended Posts

Hoi! Jeg trår ut i det og søker nå folk å spille med.

Har sunget noen år, og øvet mye på egenhånd, men har litt lyst å søke lykken her å prøve å finne folk å jamme med, eventuelt gjøre et lite forsøk.(går det så går det, går det ikke så går det, ikke!)

Har alltid likt meg innen sjangeren rock n roll, boogie tilog med "songwriting" stilen.

Jeg skal virkelig ikke ta noe vann over hode, men folk jeg ser opp til, stemmer jeg forguder er bl.a Mike Scott, Johnny Cash, Johnny Thunders, Bob Dylan, Joachim Nielsen , Bjørn Muller osv .

Har sunget i et Joachim Nielsen (JOKKE) coverband (SKABBETE HUNDER), som var sykt moro men det varte dessverre kort pga folk og røvere flyttet osv. Har spilt med mange venner de siste årene, over noen øl i stuer osv, og har fått litt gode tilbakemeldinger om at jeg burde fortsette, men er svært selvkritisk (hehe) .

Er det noen som har lyst å sjekke denne kar`n her ut? For eksempel tatt en prøvetime på øvningshotellet o.l for en liten "try out" så skal jeg gjøre mitt beste for å få dette til å bli bra.

Jeg er ivrig, og jeg setter mer en gjerne av mye tid til musikk, mer en dags dato.

Har skrevet mye musikk opp mellom årene, men har en ekstrem tørke nå, som kommer av for mye tid alene, sammen med musikk. Jeg er svært overbevist om at denne sperren vil avvikle da jeg finner folk å spille med, men tar heller ingen vann over hode her heller, vil bare nevne noe.

Send meg gjerne en mail om du lurer på noe, om du vil møtes for en liten jam, avtale sang tid. Sjekker jevnlig mail

PS: Som sagt, har vi spilt mye oppigjennom i stuer og slike ting her er en kort liten lydfil av en kompis av meg på gitar og jeg på sang (Etter en six pack vel og merke) hvor vi spiller en sang av jokke og valentinerne hvis jeg var deg (år2013) http://urort.p3.no/#!/Band/danielmvenner

MAIL: danielsksol@gmail.com

MVH ROCKNROLL!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.