Web Analytics
Jump to content

eleven rack


Recommended Posts

Kjøp brukt om du tenker å bruke den primært som preamp. Om du tenker å bruke den som innspillingsverktøy OG vil prøve deg på ProTools kan man vurdere å kjøpe nytt. Den låter bra og en del av ampsimuleringene er veldig inspirerende, så har det i hvert fall vært for meg.

Tidligere fungerte den bare med ProTools og ikke Logic, men etter at Logic Pro X kom så fungerer den der også.

Jeg er litt usikker på hvilken ProTools-versjon som den blir levert med når man kjøper den ny i disse dager, men jeg føler uansett at nyprisen ikke er forsvarlig, av den enkle grunn av AVID ikke har kommet med noen softwareupdate til 11r på en del år (det kom vel bare en oppdatering også om jeg husker rett). Mao er den rimelig utdatert og henger og dingler som et møkkete partyslips etter o'store Fractal Axe-FX....

DET sagt, så låter den fremdeles veldig bra. Grunnlyden i den er det ikke noe å si noe på - når man tar med i betraktning at man kan få den til ca tre lapper brukt. Jeg har aldri hatt og aldri prøvd Axe-FX i noen særlig grad, så kan ikke uttale meg om hvor mye bedre en Axe-FX låter.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.