Web Analytics
Jump to content

CAE 2x12 kabinett, minitest


morten

Recommended Posts

Har nå mottatt CAE 2X12 kabinettet og fått prøvd det lit på Koch`en min. Det var ikke så lett som jeg hadde trodd, men ok i forhold til en Koch comboen selfølgelig hehe. Det låt ganske annerledes gjennom kabinettet enn fra comboen. jeg prøvde både paralellt (4x12) og med høytalerene fra Koch`en utkobla.

CAE kabinettet er ikke fult så åpent rent sonisk, men i en helt annen liga i bassen og mellomtonen. kabinettet er jo closed back og Kochen er jo åpen så det har jo stor innvirkning. i kabinettet står det nå Celestion V30, dem er jo en del annerledes enn de custom Jensen høytalerne jeg har fra før da. men Celestionhøytalerne er jo ikke innspilt ennå..

Det blir spennende å høre hvordan kabinettet låter sammen med Mesaen som jeg har tenkt det til. trøkk på vreng og highgain var det ingen ting å si på! låt nesten som en annen forsterker

Om det er verd den stive prisen er jeg lit usikker på da hehe..

Link to comment
Share on other sites

V30 sitter veldig fint i lydbildet om det er i bandsetting, kan låte litt snevert og hardt alene :)

Kommer ikke til sin rett før du spiller med andre.

Det var akkurat det jeg tenkte! mange er redd for den mellomtonen, men sammen med bass og trommer kommer det nok til å låte bra.

men alle høytalere må jo spilles inn..har ofte hørdt hard lyd på ny forsterkere.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.