Web Analytics
Jump to content

Falske fulltone, Xotic, mad professor-pedaler++


Straymond

Recommended Posts

disse skal visst begynne å komme ut av Kina om dagen, så jeg tenkte det var greit å dele denne fra tryneboka.

Public Service Announcement

Our "friends" in China are ripping off Fulltone, Xotic, Mad Professor and others, selling fake pedals.

Feel free to pass this around and DON'T buy these pedals, or their other pedals.
...
http://dx.com/p/guitar-true-bypass-digital-overdrive-effect-pedal-black-orange-143139#.Uw_A5YXlzbw

http://dx.com/p/guitar-true-bypass-digital-delay-effect-pedal-deep-blue-143069#.Uw_A_IXlzbw

1779816_10152006597442734_935513930_n.pn

Link to comment
Share on other sites

Plagiat-problemet? Det er jo underforstått. Men ser ikke problemet med å gjøre en big deal ut av forskjellene (jmfr. bildet). En dust kan se forskjell, og så lenge man får det man betaler for (antar at kopiene er forholdsvis billigere), burde det jo være en ganske klar sak. Det er ikke som om Mooer-kopiene selges i butikk/renommerte forhandlere. Det er så typisk gearheads å overdramatisere dette, det samme som dette har skjedd i 50 år med gitarer.

Edited by Christopher S
Link to comment
Share on other sites

Jeg synes den innledende grafikken er svært mistenkelig. Det er ingenting ved pedalene som tyder på at det er Mooer eller Eno som produserer eller selger disse kopiene. Likevel er dette navnet brukt i grafikken. For meg fremstår dette som et forsøk på å sverte legitime, kinesiske pedalmerker.

Tryneboka er jo en skikkelig troverdig kilde...

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Jeg synes den innledende grafikken er svært mistenkelig. Det er ingenting ved pedalene som tyder på at det er Mooer eller Eno som selger disse kopiene. Likevel er dette navnet brukt i grafikken. For meg fremstår dette som et forsøk på å sverte legitime, kinesiske pedalmerker.

Tryneboka er jo en skikkelig troverdig kilde...

^

This.

Link to comment
Share on other sites

Sorry, her ser jeg ingen grunn til svertingen av Mooer. Jeg har sjekket samtlige pedaler hos DX.com, og jeg ser INGEN som refererer til Mooer.

Advarselen mot kopipedaler er grei nok. Det er minst 2-3 pedaler på DX.com som åpenbart er rene plagiater, ihvertfall utseendemessig.

Men hvem som produserer er det umulig å se, og det er DEN koblingen jeg synes er mistenkelig. Jeg vet også at en del folk i USA er veldig beskyttende ift. hjemmemarkedet og diskrediterer Asia-produkter generelt, og Kina-produkter spesielt.

Her tror jeg noen har funnet kopiene og sett sitt snitt til å koble disse mot de mest suksessfylte Kinaprodusentene i det siste.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.