Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker metalband i Trondheim


St. Ian
 Share

Recommended Posts

~Hei, jeg er 17 år og kommer fra Malvik og søker etter et metalband som virkelig er god i musikk. Gitar er noe jeg KAN, det er det jeg gjør 2 timer + hver dag. Jeg kan det meste av riff bare jeg kan øve litt. Jeg har spilt gitar i 5 år og elsker det mer og mer. Liker best å spille i Drop stemminger, drop C og lavere. Skal spille på UKM i Malvik (Malviks ytre samfunnshus) 7. Mars kl. 19 som gitarist og vokelist i bandet Paralysis, hvis du vil se meg i action. Sanger vi spiller er skrevet av meg. Synger også litt.

~Jeg er inspirert av:

- James Hetfield (Metallica)

- Jim Root (Slipknot/Stone Sour)

- Mark Tremonti (Alter Bridge/Tremonti)

- Matt Tuck (Bullet For My Valentine/AxeWound)

- Lee Malia (Bring Me The Horizon)

- Ryan Bruce (han er på Youtube)

~ Mitt rig:
Orange Rocker 30
Laney 4x14 kabinett

Gibson Flying V (EMG mod.)
Gibson Les Paul Studio P90

Ibanez TS-9
WahWah pedal
TC electronics tuner

~Favorittband:

Slipknot, Stone Sour, Metallica, Bring Me The Horizon, Avenged Sevenfold, Tremonti, Periphery, Of Mice & Men og A Day To Remember.

~Bandet jeg ser etter:

En ganske så god vokalist som også kan å ta screaming (må ikke kunne å screame). Gjerne ha hatt sangtimer i ca. 1 år og oppover.
En trommis som kan spille Avenged Sevenfold, Slipknot, Bring Me The Horizon best mulig.

En bassistssom kan spille det meste av Metallica, Slipknot og Bring Me The Horizon best mulig.

En gitarist som kan det meste av det jeg kan og har godt utstyr.

Jeg er en som er villig til å satse ALT. Ikke redd for å spille mange konserter heller, som alltid er et +.

Jeg for over 1 år siden, har blitt bedre og jeg valgte en enkel og grei sang:"

"

3 år siden

Edited by St. Ian
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.