Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker metalband i Trondheim


St. Ian

Recommended Posts

~Hei, jeg er 17 år og kommer fra Malvik og søker etter et metalband som virkelig er god i musikk. Gitar er noe jeg KAN, det er det jeg gjør 2 timer + hver dag. Jeg kan det meste av riff bare jeg kan øve litt. Jeg har spilt gitar i 5 år og elsker det mer og mer. Liker best å spille i Drop stemminger, drop C og lavere. Skal spille på UKM i Malvik (Malviks ytre samfunnshus) 7. Mars kl. 19 som gitarist og vokelist i bandet Paralysis, hvis du vil se meg i action. Sanger vi spiller er skrevet av meg. Synger også litt.

~Jeg er inspirert av:

- James Hetfield (Metallica)

- Jim Root (Slipknot/Stone Sour)

- Mark Tremonti (Alter Bridge/Tremonti)

- Matt Tuck (Bullet For My Valentine/AxeWound)

- Lee Malia (Bring Me The Horizon)

- Ryan Bruce (han er på Youtube)

~ Mitt rig:
Orange Rocker 30
Laney 4x14 kabinett

Gibson Flying V (EMG mod.)
Gibson Les Paul Studio P90

Ibanez TS-9
WahWah pedal
TC electronics tuner

~Favorittband:

Slipknot, Stone Sour, Metallica, Bring Me The Horizon, Avenged Sevenfold, Tremonti, Periphery, Of Mice & Men og A Day To Remember.

~Bandet jeg ser etter:

En ganske så god vokalist som også kan å ta screaming (må ikke kunne å screame). Gjerne ha hatt sangtimer i ca. 1 år og oppover.
En trommis som kan spille Avenged Sevenfold, Slipknot, Bring Me The Horizon best mulig.

En bassistssom kan spille det meste av Metallica, Slipknot og Bring Me The Horizon best mulig.

En gitarist som kan det meste av det jeg kan og har godt utstyr.

Jeg er en som er villig til å satse ALT. Ikke redd for å spille mange konserter heller, som alltid er et +.

Jeg for over 1 år siden, har blitt bedre og jeg valgte en enkel og grei sang:"

"

3 år siden

Edited by St. Ian
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.