Web Analytics
Jump to content

2x12 til 1x12


Recommended Posts

Kjøpte veldig spontant en Bugera BC30 pga den låt så sinnsykt bra at jeg følte jeg måtte bare ha den. Men den var et svært dråg, og tung som bly.

FIkk for meg at jeg kunne snekre om kassen til et 1x12 combo istedet, selvom det ble en del jallamekk da jeg ikke gadd å trekke ny tolex osv, så syntes jeg det ser bra ut uansett :) Mangler hjørnebeslag og slikt på bildene ser jeg.

Kanskje etterhvert, hvis ampen overlever, at jeg snekrer et helt nytt cab fra bunn av :)

Bilder fra prosessen:

A26CDD6F-0A86-4194-8427-8B2CF45EA318_zps

8AC90F28-0AE5-4CFC-9820-B7B405F691BE_zps

BDA26C35-74B2-4002-B00F-363DA21D27E4_zps

9556CD5E-7F99-469E-8EF9-15A79072AB60_zps

Link to comment
Share on other sites

Har bare hørt bra ting jeg og. Bl.a. at Jørn Fodnestøl kjøpte seg et knippe slike å bruke istedenfor Matchless DC30'n han hadde.

Men ang. bygget. Folk sier jo at kabinettet har MYE å si på lyden. Nå lages sikkert ikke disse av "finger jointed baltic birch", men nå som kabinettet sikkert ikke er like solid, hvordan liker du lyden vs før?

Link to comment
Share on other sites

Har ikke testet på mye volum enda, men jeg syntes det høres likt ut det lille jeg har testet. Som sagt, hvis jeg merker den overlever et par harde gigs så vurderer jeg å bygge et ordentlig kabinett fra bunn av, solid, slik som original-comboene er. :)

Ja, den låter så bra at jeg vurderer å selge Orange toppen min. :)

Link to comment
Share on other sites

Gammel Tandberg amp også, jo :)

Ja, har sølvsuper 11 og en ta300 :) HiFi! :D (Det er B&O Beocenter 9000 som står kobla på nå da, grunnet behageligheten ved fjernkontroll ;) )

Ørjan, har vurdert en annen høyttaler! Skal se litt rundt. Vurderer en greenback eller noe også. Gjerne en som ikke er så veldig effektiv, for den spiller grisehøyt, selv ved halv effekt (15w).

Edited by oystein1988
Link to comment
Share on other sites

Ja, har sølvsuper 11 og en ta300 :) HiFi! :D (Det er B&O Beocenter 9000 som står kobla på nå da, grunnet behageligheten ved fjernkontroll ;) )

Ørjan, har vurdert en annen høyttaler! Skal se litt rundt. Vurderer en greenback eller noe også. Gjerne en som ikke er så veldig effektiv, for den spiller grisehøyt, selv ved halv effekt (15w).

Da er Gold'en ute av konkurransen =O Tror jeg ville prøvd en creamback hvis jeg var deg. 97db og mer bånn. VOX'ete amper trenger det. Jeg har et WGS ET-65 element til salgs. (g12-65 klone) 16 ohm. Du kan jo prøve det om du er i traktene!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.