Web Analytics
Jump to content

Hva har jeg gjort med gitaren min?!


OsloGutten
 Share

Recommended Posts

Akuratt i det jeg våknet i går, fant jeg ut at det var en god ide å ødelegge telecasteren. Nå skiller den seg i det minste ut. Mens jeg fremdeles sto i morgenkåpen, fjernet jeg de fleste av båndene, men beholdte akuratt nok slik at jeg kan spille alle dur og moll akkorder. Deretter gikk jeg løs på kantene, med et av båndene. Syntes selv det var tøft, andre vil si jeg har ødelagt en gitar. YOLO. Må uansett skaffe meg nye strenger til gitaren. Første gang jeg prøver meg på fretless, så ganske surt harmonisk- men sånn blir det jo fort når man ikke har noen bånd å forholde seg til. (Og mange meningsløse toner, men morro å prøve seg)

http://www.youtube.com/watch?v=4l9w9wj2MeQ&feature=c4-overview&list=UU9HUfE95l59PNld8j4Q5aAw

Før:

PA130023.jpg

Etter:

IMG_2196_zps1563a918.jpg

IMG_2253_zpscda2b101.jpg

IMG_2255_zpsacde3a64.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hvis dette var den eneste gitaren jeg hadde, ville jeg nok ikke gjort det.
Dette konseptet er jo ikke ukjent på bass, men jeg har ikke sett noen gjøre dette på gitar før. Det betyr ikke at noen ikke har prøvd.
Stort sett virker det på meg som om instrumenter som blir defrettet havner i skapet eller en container etter ganske kort tid, men det er jo mulig du har funnet din nisje som gitarist. Man vet aldri.

Og som de sier over, fyll sporene! Båndene er en viktig del av stabiliteten på en gitarhals, man kan faktisk justere krummingen på halsen med å velge forskjellig type bånd.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.