Web Analytics
Jump to content

Fremtidens helter: Magnus Berg Band og Hans Kristian Nordin


Moensel
 Share

Recommended Posts

Konsert fredag 21. februar kl. 22.00 på Herr Nilsen, Oslo

Dette er konserten der vi slipper til to nye begavelser i det norske bluesmiljøet. Hør den unike 15 år gamle Hans Kristian Nordin spille blues, før Magnus Berg leder bandet sitt i et gnistrende sett, ferskt fra en månedslang turne i USA.

Billetter kr 150,- / medlemmer kr 100,- kjøpes i døra eller på Billettservice.

Dette er konserten der vi slipper til to nye begavelser i det norske bluesmiljøet. Hør den unike fjorten år gamle Hans Kristian Nordin spille blues, før 17 år gamle Magnus Berg leder bandet sitt i et gnistrende sett, ferskt fra en månedslang turne i USA.

Billetter kr 150,- / medlemmer kr 100,- kjøpes i døra eller på Billettservice.

Hans Kristian Nordin:
Hans Kristian Nordin er en bluesgitarist født i Virginia i USA. Han kom til Norge som 10-åring, og ble to år senere oppdaget av den amerikanske blueslegenden Stefan Grossman på Norgesbesøk. Hans Kristian kan få el-gitaren til å synge og den akustiske gitaren til å ta lytterne med på en reise til Amerikas sørstater hvor fingerpicking countryblues har en dyp tradisjon. Hans Kristian kom blant de topp-100 i Norske Talenter i 2012 og gitaren har allerede tatt han til USA, England og Sverige. Imponerende for en 15-åring!

http://www.hknguitar.com/
http://www.youtube.com/watch?v=mRWrUSi4ncM
http://www.tv2.no/play/underholdning/norsketalenter/auditions/hans-kristian-nordin-13-5271-paa-norske-talenter-audition-637594.html

Magnus Berg band:
Magnus Berg band er et band fra Østfold/Oslo som ledes av 17 år gamle Magnus Berg!
Magnus har spilt konserter i hele Norge og kom nettopp hjem fra turnè i USA. På turnè nord i USA headlinet han blant annet Buddy Guys Legends i Chicago sammen med blues og soul damen Kirsten Thien fra New York. Magnus spilte også med Mike Zito og Nick Moss. Kirsten og Magnus har jobbet i studio med en ny låt som vil være med på Magnus sin neste plate som forventes å komme ut før sommeren 2014.

Han spiller også gitar i bandet (Svein Dag Hauge, Jørun Bøgeberg, Espen Mangen, Steffen Isaksen) til Trine Rein og er med på å spille på hennes nye plate «20 år midt i musikken».

Årets første konsert i Norge var i Bergen for Bergen roots & bluesklubb.
De hadde dette å si om konserten:
KNALLSTART FOR BERGEN BLUES & ROOTS CLUB !
"Guitar blues slinger"
"17 år unge Magnus Berg Band tok publikummet med storm lørdags kveld! Her var bare å gi seg ende over, i likhet med Hungry John og Gina Aspenes, og resten av det fulltallige publikummet. Gnistrende gitar og ikke minst munnspill, grunnsolid komp ble verdsatt av bluesfolket, dette var en knallstart på det nye bluesåret!"

Magnus Berg band består av:
Bjørn Tore «Daffy» Larsen(Munnspill), Håvard Sunde(Trommer), Roy Oscar Pettersen(bass) og Magnus Berg(Gitar, vokal, lapsteel).

Fremtidens helter:
Som en videreføring av Rampelysserien, arrangerer Østkanten Bluesklubb minst en dobbeltkonsert i halvåret hvor unge talentfulle bluesmusikere får spille på en scene med proff lyd og et betalende publikum. Disse arrangementene trekker også unge lyttere gjennom artistenes egne nettverk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.