Web Analytics
Jump to content

N(S)GD


blaamann

Recommended Posts

Ny gitar som resultat av vunnet auksjon på Yahoo Japan Auctions (samme sted som Edwardsen og Epiphonen til Truckstop Chuckie).

I mitt tilfelle brukte eg jauce.com som er en tjeneste rundt Yahoo Japan Auctions. Jauce fungerer slik at de tar kontakt med selger etter at du har vunnet en auksjon. De tar imot pakken til sitt lager, pakker den om igjen hvis du ønsker det (anbefales siden de kan pakke gitarer på en god måte) og deretter sender de pakken til deg. I mitt tilfelle hadde jeg pakken på 3 dager.

Gitarpris: 51500 yen / 3000 NOK

Frakt innland + frakt til Norge: 820 NOK

MVA: 750 NOK

+ noen avgifter på overføring av penger til jauce.com. Disse kan jeg komme tilbake til når eg har funnet ut av disse avgiftene.

Førsteinntrykket er meget bra. Den har hull etter gitarreimskrue på øverste horn (noen foretrekker å gjøre dette på SG'er som ofte heller framover). Den har ellers noen små merker her og der, men virker ellers ganske strøken. Den har en del grønn rust på pickupper og på stol (hvordan fjerner jeg denne rusten?), men en kjapp test viser at alt fungerer som det skal.

Nå starter gitararkeologiøkta mi med å finne ut mer om gitaren :-)

Siste funn som gir meg noen tentative svar:

- Modell: Bacchus BSG68v Vintage Series

- Body: Mahogany

- Neck: Mahogany

- Fingerboard: Rose

- Machine head: GOTOH

- Nut: Bone

- Pickups: 2 x VH-59

- Ny pris: ca 108 000 yen i 1998

- Serienummer: 100758. 1 står for set neck, så dette er dermed den 758 gitaren fra Bacchus med set neck (høres litt merkelig ut).

post-13387-0-71977100-1392817129_thumb.p

post-13387-0-71498000-1392817220_thumb.p

post-13387-0-15797800-1392817418_thumb.p

Edited by blaamann
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Fin. :) Bacchus skal være bra saker det, på linje med Edwards (dagens). Bacchus lages av Deviser, som jeg tror står bak ganske mange forskjellige merker som utelukkende selges i Japan. Noe mer vet jeg ikke, men det finnes mye info omkring de, eksempelvis på MyLesPaul.com.

Jepp, fant en annen BSG på det forumet som stemmer godt overens med mitt kjøp.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.