Web Analytics
Jump to content

Noen som har erfaring med PLEK?


Sexual_harrassement

Recommended Posts

Har lest litt blanda ting om PLEK. Den er nøyaktig, men det er visst ikke alt som nødvendigvis ikke behøver å bli perfekt siden at maskin er maskin slik jeg har hørt. En kyndig person kan justere etter feeling. men selv så har jeg ikke peiling, så hadde vært morsomt å hørt noen som har sendt inn sin til plek eller kyndig person.=)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har tilfeldigvis hentet min gamle Strat i dag etter båndskift og PLEK´ing hos Gulden Guitars. Resultatet ble vanvittig bra. Det hadde det sikkert blitt kun med kyndig manuelt arbeid også, men ingen tvil om at det blir utrolig nøyaktig med PLEK. Jeg synes i hvertfall forskjellen er stor på PLEK vs. ikke PLEK når man kjøper Gibson.

Link to comment
Share on other sites

Har også en gammal tele som er refretta og plekka av Joe Glaser i Nashville. Båndjobben på den i er en klasse for seg uten tvil, har prøvd veldig få gitarer med så bra båndjobb. Men plekking tror jeg absolutt ikke nødvendigvis betyr bra. Tror en veldig flink luthier kan gjøre vel så bra jobb egentlig.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg har en PLEK-ed bass. Det er den beste båndjobben jeg noensinne har vært borte i.

Ikke at det er noen målestokk, men jeg er ikke i stand til å få til noe så nøyaktig selv. Kanskje man kan komme i nærheten med en jig type StewMac og lang erfaring. Jeg stoler på maskinen.

Nå er jeg av den mening av at halser her i Norge ikke er superstabile, så er man opptatt av vanvittig lav strengehøyde, med de følger det har for lyd, så må man være forberedt på å justere ganske ofte, PLEK eller ikke.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Suhr bruker jo PLEK på alt, så alle som har prøvd en Suhr har jo erfaring. Jeg var hos Suhr og så PLEK'en i action og blei mektig imponert. Et tysk studentprosjekt gone completely bananas. Var innom PLEK på NAMM også og snakket litt med gutta.

Nå blir aldri en maskin bedre enn opratøren, men gitt at han kan sine ting gir PLEK en repeterbarhet av en annen verden. Jeg kan bare prate for meg selv men jeg har ihvertfall aldri prøvd en PLEK'et gitar som ikke var 100%.

Link to comment
Share on other sites

For meg dreier PLEK seg om marginer. For hvert bånd er det et antall hundredels-millimeter toleranse som man må være innenfor. Maskinene klarer mer nøyaktig å plassere seg midt på og dermed har man mest mulig å gå på i forhold til temperatur og fukt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde min takamine kasse fra 94 innom Gulden og i PLEK'en.

Jeg hadde gitt opp den gitaren og gått rundt og sett etter ny kassegitar i nesten to år men fant aldri noe med en like komfortabel hals.

Gitaren sto opp fra de døde og er konge å spille på etter dette. Det koster men for meg så sparte jeg pengene jeg måtte gitt for en ny gitar.

Link to comment
Share on other sites

Flott med så mye respons=)! det er en ESP jeg har tenkt å levere inn til fretjobb. litt surt å bruke såpass med penger, men hvis det blir så bra,så er det kanskje verdt det i stedet for å selge den for så å kjøpe en ny som kanskje har bedre bånd? Jeg digger jo den ESP`n jeg har, men båndene kunne treng litt jobb.

Er det flere enn Gulden som har PLEK? og hva er prisene?ser at gulden ikke har oppdaterte priser siden 11`.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.