Web Analytics
Jump to content

Billige deler i USA


Helge Myhre

Recommended Posts

Jeg bygger egne/modifiserer gitarer. Jeg kjøper billige deler som koster 5 ganger mer her. Komplett koblet eletronikk med 3 CTS of Fender vender koster bare 18 dollar. Jeg kjøpte et sett med 3 single coil Strat picups med tilsvarende lyd som Mexicostrat og kostet 17 dollar. For det råeste settet pickups type vintage 50talls/tidlig 60 talls USA strat koster 50dollar lyd i Strat og låter også som 50-60talls USA.

Link to comment
Share on other sites

Så fint.

Synes da at dette er bra saker, men problemet er at det ikke er noe annen informasjon her enn at du får handlet billige deler. Derfor spør jeg ganske enkelt; Hva er det du vil oppnå med denne tråden, ut over at jeg synes det er fint at du har fått tak i billige deler?

Jeg tenker på andre mennesker og kan gjærne skrive en link to online shop: www.guitarpartsonline.com

Edited by Gitarbyggeren
Link to comment
Share on other sites

Av ren nysgjerrighet, hvilke pickups til 50 dollar har du kjøpt som låter som en strat fra 50-/60-tallet? Har du prøvd gamle strater og sammenlignet de direkte?

Vel alt jeg kan stole på er det som det står skrevet og tilbakemeldinger. Og picupene der får bestandig 5 av 5 mulige stjerner på tilbakemeldinger så andre har erfaning med de. De er av merke Dragonfire.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan si at jeg bygger en gitar til kjæresten som skal lære å spille og satte inn billigmikrofoner (i den butikken) De kostet 17 dollar for sett med 3 og de skrev at næmeste sammenligning var Mexico Strat i lyd. Men hun er nybegynner på derfor sparte jeg litt på pengene. Angående potmeter så selger de 1 stk CTS og det koster kun 5 dollar. Et ferdig koblet fit med Fender vender koster 17 dollar. Stolene de selger skriver de at kan være et alternativ av oppgradering av Mexico Strat og de ligger på ca 30 dollar+

Link to comment
Share on other sites

Ja jeg har bilde. Men vet ikke hvordal jeg laster opp bilde.

Og personlig kan jeg ikke få skrytt de mikrofonene høyt nok selv om Dragonfire. Det er min erfaring

Dessuten forundrer det meg ikke når de også kjører de prisene på CTS

Edited by Gitarbyggeren
Link to comment
Share on other sites

Koster nok litt å bygge replikaer av gamle Fender SC's.

Suhr bruker samme magneter osv som Fender i gamle dager og de er vissnok ganske dyre.

Fender tar seg ikke råd til å bruke de selv lenger.

Tror John kalte dem Alnico special V eller noe.

Jeg har aldri prøvd billigmikker som låter veldig overbevisende og hvis man skal lese brukerannmeldelser fra en haug 14åringer som har kjøpt disse og selvsagt mener de er de beste i verden (type Harmony Central) da...

Tror GFS er noe av det rimeligere du får som fortsatt kan låte bra.

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.