Web Analytics
Jump to content

Sliping av bånd i Oslo sentrum


Sorg

Recommended Posts

FIkk gitaren justert av Golden Guitars (plek-maskin) i fjor. Det var slettes ikke billig, men synes det var minimal forskjell på gitaren etterpå.. Mye av problemet er at de øverste båndene (som jeg bruker minst) ikke ble slipt ned, og det ødelegger en del av hvordan man kan sette opp gitaren. Jeg har nå strengene høyere enn noen gang.

Ønsker å levere inn gitaren for manuell justering/sliping av bånd i Oslo sentrum. Noen som har anbefalinger på folk som faktisk gjør en god jobb og som ikke koster skjorta?

Link to comment
Share on other sites

Guitar workshop på Bekkestua (t-bane fra sentrum) er jævla flinke. Les paulen min ble en drøm etter setup/fretwork der. Hyggelige er dem også :)

Kan også anbefale Guitar Workshop. Fikk aldri noe dreis på SGen min før jeg leverte den inn til total setup. Nå spiller den som en drøm og er min soleklare favoritt. Fikk dog ikke utført båndsliping da...

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor ikke bare ringe et par sjapper og spørre... Tror det fortsatt er ringemulighet på mobiltelefoner, selv om det ikke er prioritert lenger :P

Sjekka hos vintage som skulle ha 1300-1800... er par jobber og man kan jo heller kjøpe ny gitar.. var derfor jeg ville kryssjekke her... bekkestua ringte jeg hver dag i en uke en gang, uten svar...

Link to comment
Share on other sites

Hvis Gulden har gjort en dårlig jobb bør du klage. Er halsen i utgangspunktet rett skal en plek-maskin sørge for at bånda er jevne. For meg høres det ut som om de ikke har slakka truss-rod så halsen var snor-rett uten strenger før slipejobben starta.

Edited by PerH
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.