Web Analytics
Jump to content

Sliping av bånd i Oslo sentrum


Sorg

Recommended Posts

FIkk gitaren justert av Golden Guitars (plek-maskin) i fjor. Det var slettes ikke billig, men synes det var minimal forskjell på gitaren etterpå.. Mye av problemet er at de øverste båndene (som jeg bruker minst) ikke ble slipt ned, og det ødelegger en del av hvordan man kan sette opp gitaren. Jeg har nå strengene høyere enn noen gang.

Ønsker å levere inn gitaren for manuell justering/sliping av bånd i Oslo sentrum. Noen som har anbefalinger på folk som faktisk gjør en god jobb og som ikke koster skjorta?

Link to comment
Share on other sites

Guitar workshop på Bekkestua (t-bane fra sentrum) er jævla flinke. Les paulen min ble en drøm etter setup/fretwork der. Hyggelige er dem også :)

Kan også anbefale Guitar Workshop. Fikk aldri noe dreis på SGen min før jeg leverte den inn til total setup. Nå spiller den som en drøm og er min soleklare favoritt. Fikk dog ikke utført båndsliping da...

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor ikke bare ringe et par sjapper og spørre... Tror det fortsatt er ringemulighet på mobiltelefoner, selv om det ikke er prioritert lenger :P

Sjekka hos vintage som skulle ha 1300-1800... er par jobber og man kan jo heller kjøpe ny gitar.. var derfor jeg ville kryssjekke her... bekkestua ringte jeg hver dag i en uke en gang, uten svar...

Link to comment
Share on other sites

Hvis Gulden har gjort en dårlig jobb bør du klage. Er halsen i utgangspunktet rett skal en plek-maskin sørge for at bånda er jevne. For meg høres det ut som om de ikke har slakka truss-rod så halsen var snor-rett uten strenger før slipejobben starta.

Edited by PerH
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.