Web Analytics
Jump to content

Fender Mustang III/IV - lydkvalitet


tommy_sn
 Share

Recommended Posts

Finnes det noen reele konkurrenter da - i samme og prisklassene over? Ser at Vox og Line6 har noe liknende...men klarte ikke finne noe hos f.eks Marshall..

Noen som har modeleringsforsterkere med effekter?

Det så så lovende ut med Fenderen er hvretfall at den kan kobles til pcn for enklere(?) redigering, oppdatering og ferdige presets..

Link to comment
Share on other sites

Har en Mustang IV som jeg er meget fornøyd med. Mener å huske jeg gav kr. 2100,- brukt.

Bedre amp får du ikke for den prisen.

Denne har 2x75W som er mer enn nok.

Det eneste jeg har å utsette på den er at når du drar på skikkelig med volume, blir høyttalerene litt crispy. Men det er ikke nødvendig å spille så høyt.

Jo, noe annet jeg kunne ha ønsket meg er MIDI- programskift.

Link to comment
Share on other sites

Mustang er bra det ;)

Men no som du får deg Suhr til x-antall lapper, vert det kanskje litt kjipt å ikkje ha ein røyrforsterkar?

+1.

Dropp dyr custom Suhr, kjøp en rimeligere 'stock' en og legg penger i en god røramp.

Sorry mac, men det å bruke sikkert nærmere 30 løk på en customgitar og tenke at man nøyer seg med en Fender Mustang-amp er for meg ganske så merkelig prioritering. Et tips, når en først skal bruke så store summer, kan være å legge like mye i amp som i gitar.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjører en hybrid, en Fender Super Champ XD. Jeg synes det er bra og mye for pengene. Jeg har sett et par på finn ganske nylig til fine priser også (1800 og nedover)

Men den har kun ampsim. Ellers oppfører den seg som en vanlig amp.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.