Web Analytics
Jump to content

NGD!


strikes
 Share

Recommended Posts

Endelig! Vært gitarløs siden august, da jeg solgte min R7. Vært veldig frem og tilbake på hva jeg skulle ha. Men fant ut at jeg ikke skulle kjøpe noe svindyre greier. Blir jo bare brukt hjemme uansett!

Så til saken:

Charvel So Cal candy blue MIJ

Sikkert ikke mange som synes disse er såååå interessante, men siden jeg selv synes det er moro å lese andres NGD tråder så legger jeg ut for det.

Planen var egentlig å vente på de nye fra Mexico, men da Riff fikk inn de 3 fra Japan klarte jeg ikke dy meg. Som mange vet, lages de ikke i Japan lenger.

Billigere og med hardcase. Fargen er mildt sagt spesiell, har aldri hatt lyst på blå gitar, men den svarte likte jeg ikke med svart pickguard, og den rød er rosa! Pluss at jeg synes denne er fet, av en eller annen merkelig grunn;)

Oppsettet fra fabrikk er skremmendes bra! Halsen er nydelig å spille på! Bare fått testet såvidt, men så langt er jeg meget happy;)

Har kun iPhone å ta bilde med just nu, og den klarer ikke fange fargen, den gjør den lilla!

Så bøffa et fra nett som er identisk med min.

Specs, klipp og lim metoden:

Introducing the Charvel® Pro Mods. Modified for higher performance, these guitars are carefully crafted in Japan and offer extreme fit, finish and playability at a stunning value.

General

Model Name: So-Cal Style 1 HH

Model Number: 2927000

Series: Pro Mod

Body

Body: Alder

Neck

Number of Frets: 22

Fret Size: Jumbo Frets

Position Inlays: Black Dot Position Inlays

Fretboard Radius: 12 to 16 Compound Radius (304.8 mm to 406.4 mm)

Neck Material: 1 Piece Quartersawn Maple

Neck Finish: Oiled

Nut Width: 1.6875" (43 mm)

Scale Length: 25.5" (64.8 cm)

Neck Plate: Engraved 4-Bolt Neckplate

Electronics

Pickup Configuration: H/H

Bridge Pickup: DiMarzio® Tone Zone Humbucking Bridge Pickup

Neck Pickup: DiMarzio® Evolution Humbucking Neck Pickup

Pickup Switching: 3-Position Toggle: Position 1. Bridge Pickup, Position 2. Bridge and Neck Pickups, Position 3. Neck Pickup

Controls: Master Volume

Hardware

Hardware: Black

Bridge: Recessed Floyd Rose® FRT-O2000 Double-Locking Tremolo

Tremolo Arm/Handle: Floyd Rose® FRT 02000 Tremolo Arm

String Nut: Floyd Rose® FRT 02000 Locking Nut

Miscellaneous

Case/Gig Bag: Molded rectangular SKB® case

Unique Features: Alder body, quartersawn maple neck, DiMarzio® Tone Zone bridge pickup, DiMarzio® Evolution neck pickup, Floyd Rose® tremolo, Grover® tuners, black hardware and SKB® case.

post-8520-0-21153100-1391616389_thumb.jp

Edited by strikes
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.