Web Analytics
Jump to content

NGD!


strikes

Recommended Posts

Endelig! Vært gitarløs siden august, da jeg solgte min R7. Vært veldig frem og tilbake på hva jeg skulle ha. Men fant ut at jeg ikke skulle kjøpe noe svindyre greier. Blir jo bare brukt hjemme uansett!

Så til saken:

Charvel So Cal candy blue MIJ

Sikkert ikke mange som synes disse er såååå interessante, men siden jeg selv synes det er moro å lese andres NGD tråder så legger jeg ut for det.

Planen var egentlig å vente på de nye fra Mexico, men da Riff fikk inn de 3 fra Japan klarte jeg ikke dy meg. Som mange vet, lages de ikke i Japan lenger.

Billigere og med hardcase. Fargen er mildt sagt spesiell, har aldri hatt lyst på blå gitar, men den svarte likte jeg ikke med svart pickguard, og den rød er rosa! Pluss at jeg synes denne er fet, av en eller annen merkelig grunn;)

Oppsettet fra fabrikk er skremmendes bra! Halsen er nydelig å spille på! Bare fått testet såvidt, men så langt er jeg meget happy;)

Har kun iPhone å ta bilde med just nu, og den klarer ikke fange fargen, den gjør den lilla!

Så bøffa et fra nett som er identisk med min.

Specs, klipp og lim metoden:

Introducing the Charvel® Pro Mods. Modified for higher performance, these guitars are carefully crafted in Japan and offer extreme fit, finish and playability at a stunning value.

General

Model Name: So-Cal Style 1 HH

Model Number: 2927000

Series: Pro Mod

Body

Body: Alder

Neck

Number of Frets: 22

Fret Size: Jumbo Frets

Position Inlays: Black Dot Position Inlays

Fretboard Radius: 12 to 16 Compound Radius (304.8 mm to 406.4 mm)

Neck Material: 1 Piece Quartersawn Maple

Neck Finish: Oiled

Nut Width: 1.6875" (43 mm)

Scale Length: 25.5" (64.8 cm)

Neck Plate: Engraved 4-Bolt Neckplate

Electronics

Pickup Configuration: H/H

Bridge Pickup: DiMarzio® Tone Zone Humbucking Bridge Pickup

Neck Pickup: DiMarzio® Evolution Humbucking Neck Pickup

Pickup Switching: 3-Position Toggle: Position 1. Bridge Pickup, Position 2. Bridge and Neck Pickups, Position 3. Neck Pickup

Controls: Master Volume

Hardware

Hardware: Black

Bridge: Recessed Floyd Rose® FRT-O2000 Double-Locking Tremolo

Tremolo Arm/Handle: Floyd Rose® FRT 02000 Tremolo Arm

String Nut: Floyd Rose® FRT 02000 Locking Nut

Miscellaneous

Case/Gig Bag: Molded rectangular SKB® case

Unique Features: Alder body, quartersawn maple neck, DiMarzio® Tone Zone bridge pickup, DiMarzio® Evolution neck pickup, Floyd Rose® tremolo, Grover® tuners, black hardware and SKB® case.

post-8520-0-21153100-1391616389_thumb.jp

Edited by strikes
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg kan ikke svare på om det kan skade noe, men jeg tror jeg ville latt være om jeg var deg. Uansett vil det låte ganske kjipt. En PA-høyttaler er designet for å gjengi alle frekvenser mest mulig likt, mens en gitarhøyttaler har veldig annerledes respons. Den kutter tonnevis av høye frekvenser, og har generelt en helt annen EQ-kurve på frekvensene som den slipper gjennom. For clean-lyd kan en PA-forsterker kanskje fungere sånn noenlunde, men med en gang du legger på litt vreng så låter det ekstremt kvasst og ubehagelig. Valg av høyttaler vil på mange måter påvirke lyden din mer enn valg av forsterker.
  • Har nettopp kjøpt en marshall dsl 100w forsterker, men kabinettet må vente litt til penga strekker til. En venn av meg har noe greier liggende, en peavey pa høytaler etter hva jeg har skjønt. Dette er hva jeg fant om den på nett: «The Peavey Mod# 112 PT PA Enclosure was produced in 1986 & 1987 and sold for $139.50 each. They are rated at 100 watts Rms and 200 watts Peak Power. The 12 inch Woofer is a EMINENCE Loud Speaker and the 3 inch Tweeter is a MOTOROLA Piezo. The enclosure does not contain crossover components, it is straight wired from the input jacks to the speakers. They will work with a Mixer/Power Amp rated from 125 to 200  Peak Power Wattage @ 8 ohms. (Example - Peavey MP 4 Mixer/Amp Mark III Series).» Kan dette funke som en midlertidig løsning? Jeg er helt nybegynner på dette her. Pa høytalere til gitarforsterker er såklart ikke ideelt, men funker det uten at jeg skader noe? Stemmer watt og Ohm overens med forsterkeren? Forsterkeren kan også kjøres på 50watt istedenfor 100 hvis det er bedre. Bak på høytaleren står det 16 Ohm og det er 2 inputs uten noe tekst, hvordan kobler jeg den sammen med forsterkeren? Hva skal hvor? Legger ved bilde:
  • Jeg er helt ny på dette med rørforsterker og kabinett og prøver å lære meg the basics så jeg kan forsikre meg om at spillesteder har riktig kabinett når jeg kun har med forsterkeren Har en marshall dsl100 på 100 watt. Jeg har forstått det slik at kabinettet helst skal være minst dobbelt så mange watt som forsterkeren så man har nok å gå på. Men jeg har også muligheten til å kjøre forsterkeren på 50 watt, vil dette da bli det samme som å bare ha en vanlig 50 watt forsterker slik at et kabinett på 100watt skal være i orden når jeg har forsterkeren på 50 watt? Har antall høytalere i kabinettet noe å si så lenge den kombinerte watten i kabinettet er dobbelt så mye som forsterkeren, altså vil et 1x12  eller 2x12 kabinett være greit så lenge kabinettet totalt har høy nok watt? Mono/stereo kabinett. Hva er hensikten med å sette et kabinett på stereo? Er det for å kunne bruke 2 forsterkere på ett kabinett? Eller for å koble flere kabinetter til samme forsterker? Skulle gjerne visst litt rundt det. Skulle gjerne hatt en liten innføring i dette med Ohm også, hvordan skal ting kobles sammen, eventuelt andre ting å tenke på Har prøvd å titte litt på YouTube og lest på litt engelske sider men blir liksom ikke helt klok på det. Håper nok kan gi meg det inn med teskje så jeg lærer dette her:)
  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.