Web Analytics
Jump to content

Bassist søker flere som vil starte Linkin Park/Weezer -aktig rock band i Oslo


duckandcover
 Share

Recommended Posts

Linkin Park, Weezer, Limp Bizkit, Bloodhound Gang...litt den duren tenker jeg hadde vært kult.

Er selv 24 år, og spiller bassgitar, og har spilt i band før. Jeg er veldig glad i å lage musikk, og ønsker å finne flere som vil starte band, og satse litt på live-spilling på hobby basis.

Det er ikke nødvendig at du er veldig teknisk, så lenge du er gira på å lære :)

Søker gitarist, trommiss, og evt. vokalist. Om vi ikke finner vokalist, blir det jeg og gitaristen som får komme fram til noe...

Øving blir vell 1-2 ganger i uken. Send meg melding her hvis du synes dette høres ut som noe for deg!

Link to comment
Share on other sites

Awesome! Linkin Park og Weezer hørte jeg mye på før.. Men digga mest Linkin Park med Jay-Z.

Har du tenkt ut noe steder for øving?

Linkin Park med Jay-Z var kult :) Synes rap rock kan være veldig bra når man får det til.

Ang. øvingsteder tenkte jeg det kunne vært greit å starte på øvingshotellet, og heller finne et bra fast sted etterpå når vi har bandet på plass. Blir mindre stress sånn, tror jeg :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.