Web Analytics
Gå til innhold
Metalbrain

Harcour - ny låt

Anbefalte innlegg

Skrev denne låta en gang før jul for å få et avbrekk fra lesingen i eksamensperioden. Litt annerledes enn det jeg pleier å lage. Konstruktiv kritikk/kommentarer til miks/produksjon og komposisjon tas varmt i mot :)

Utstyr som er brukt er Mayones Regius/en random Morgan-bass jeg låner av en kompis - Axe-FX Standard - Apogee One - Logic 9.

Håper det faller i smak hos noen!

Endret av Metalbrain
 • Liker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

:D Dette var skikkelig bøllete. synes kanskje gitarlyden var litt tynn. Men det er mulig at mine høytalere ikke er de beste å uttale seg gjennom. Synes Trommene og bassen var godt mixet. Kanskje det er panningen av Gitarene som gjør det når jeg gir en nærmere lytt. Kanskje dere kunne fylt på med en mørkere gitarlyd for å gi den tørre klare lyden litt fylde?

Uansett bare min mening. Man trenger ikke være enig i den :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for innspill!

Enig i at gitarlyden ble litt tynn, high passet og EQet gitarene litt for mye for å få frem bassen i større grad, fordi jeg syns den ble litt tynn - måtte låne en billig bass jeg ikke hadde brukt før av en kompis, og det var ikke veldig mye gromlyd i den, dessverre. Også var miksen litt fort gjort.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Abelia Tempest
   Heisann!
   Trenger du vokalist til ditt hard rock, metall(-core?), (southern) hardcore, screamo-band, eller til din groovy, funky-fresh pop-outfit (eller en heftig blanding)? Flaks! Andreas heter jeg, er født i 1987, og bor i Oslo. Har noe erfaring fra tidligere band - Sjekk ut MySpace.com/voidlimbo for å høre låter hvor jeg har vært vokalist om du er nysgjerrig på hvordan jeg høres ut.
   Inspireres av band som Every Time I Die, Between The Buried And Me, The Chariot, Karnivool, He Is Legend, Queens Of The Stone Age, og Falling Up, blant andre. For utfyllende liste, sjekk min last.fm-profil.
   Fyr av en PM eller en epost til ballr87@gmail.com, så snakkes vi!
  • Av SondreSoll
   Det ser ut som om jeg skal til Bergen for å studere denne høsten, desverre kjenner jeg veldig få i Bergen så jeg har ingen å spille med der. Jeg spiller bass og har godt utstyr og vil gå så langt som å si at jeg er en stødig og kurant bassist. Derfor er jeg på utkikk etter noen som er glad i hardcore, postrock, noiserock, indie(type rock), sludge eller punk. Band jeg stjeler mye fra når jeg spiller er Gallows, Sonic Youth, At the Drive-In, Manic Street Preacher(kun holy bible skiva), Baroness, Social Suicide, Converge og Touche Amore. Jeg har en soundcloud hvor jeg har lagt ut mye rart dere kan sjekke ut https://soundcloud.com/sondre-sollid.
   Snakkast.
  • Av SondreSoll
   https://soundcloud.com/sondre-sollid/balladenomperspektivmeldinga
   Har kjøpt lydkort av kristoffereide og fikk en mikrofon i posten i dag, så jeg tenkte jeg måtte spille inn noe. Hva syns dere?
  • Av villaole
   Vi er tre stykker mellom 25 og 33 år som vil starte hardcoreband og mangler sjokkerende nok en trommis. Vi vil ha en chill person, som vil ha det gøy med band, men samtidig lage bra musikk! Ta kontakt!
  • Av HenningSB
   Hei,
   Spiller bass i Grinding Fortune, vi har / de har 3 skiver ute allerede.
   Disse er kun spilt inn som gitarist og trommis, da som en duo - Ingen bass på recordingene, jeg ble nylig med i bandet
   (Forøvrig noen gode anmeldelser her: http://www.radioludo.no/index.php?option=com_content&view=article&id=492:grinding-fortune-attempted-virginity&catid=37&Itemid=173)
   Alle skivene er spilt inn i Tuft Studio med Jørn-Arild Grefsrud, som forøvrig har mikset alt utenom første skiva som er gjort av legendariske Billy Anderson (vet du ikke hvem dette er så søk han opp..!)
   Druser derfor litt skamløs egenpromotering nå som vi er igang med ny skive.
   Alle låtene ligger ute på Bandcamp, gratis nedlasting - Eller betal så mye du vil (setter jo pris på om folk faktisk kjøper)
   Besøk oss gjerne på nettsiden: http://grindingfortune.bandcamp.com/
   Kommer til å fortløpende legge ut nytt materiale etterhvert som det kommer, blir et spennende år for Grinding Fortune med nytt medlem og et steg videre i soundet.
   Håper dere liker hva dere hører!
   - Henning
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.