Web Analytics
Jump to content

Kasse/bag som passer MFC101 + noen gasspedaler.


The Euphor

Recommended Posts

Jau, jo, det må skaffes brett til dette, med kasse/bag for frakt.

Har funnet ut at 24" blir akkurat litt for snevert i bredden, og at 26" sannsynligvis er det som må til.

Fotbrettet er rett under 16", hver gasspedal inkl plugg er rett under 5". 26" blir derfor bra, skulle jeg tro.

Hvilke produsenter finnes på denne fronten? Mange som lager fotbrett for pedaler vil muligens bygge for høyt, det er ikke noe behov for strømforsyning under brettet - kun en flate som alt kan stå på.

Bruker et bilde som et eksempel:

photo-1-500.jpg

Jeg har ikke noe bruk for den øverste rekka med pedaler, Er det noen som lager slike ting etter mål?

Bildet viser plate som en del av flight, må ikke være det, kan godt være et brett med bag eller brett som lastes inn i flight.

Link to comment
Share on other sites

Kan jo lage en jeg. Men hvis du skal ha alulister og vannfast finer, må jeg betale "sluttbrukerpriser" på materialene, så da er det like greit å snakke med Capro som nok betaler en helt annen sum for råmaterialene. Er hobbyplater og furu noe du kan bruke, mer den stilen der, skal jeg få til noe. Send meg ev. en PM.

Link to comment
Share on other sites

Tenkt litt på en flight til MFC'n jeg og, men er litt i tvil.

Pleier å kaste den oppi en bag sammen med etpar expressionpedaler og div ting.

Blir liksom mer og drasse på med en flightcase til den, ikke like greit å slenge over skulderen heller!

Link to comment
Share on other sites

Aller best hadde det vært med en plate + bag. Veldig greit å bare ha én kabel å koble til så er alt oppe. Har sendt en forespørsel til Rufo om de kan lage noe mer skreddersydd. Lengde og bredde som bedre passer MFC + 2x pedaler. Mindre størrelse = mindre vekt.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Kom en pakke i postkassen. Her ligger knottbrettet helt nede i venstre hjørne - alle dingser har gummiknottene på. God plass til rette plugger på oversiden. Jeg tok høyde for det ettersom kabelen til MFCen tar litt plass uansett. I tillegg er det plass til en liten switch eller tuner, dersom det er ønskelig. God Rufo-kvalitet! :D

1262929_10151871053281534_652581876_o.jp

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.