Web Analytics
Jump to content

Tips om headphones til iPhone


Sorg
 Share

Recommended Posts

Noen som har tips om bra in ear headphones til iPhone og streming av musikk? Tenker priser under 2000. Må selvsagt ha bra lyd og god kvalitet.

Hadde disse før: LOGITECH ULTIMATE EARS 700 NOISE-ISOLATING

Edited by Sorg
Link to comment
Share on other sites

In ear eller store med demping? Jeg har kjøpt meg ACS T15 nå etter jul med formstøpte propper fra Hantek. Utrolig gode synes jeg! Fordel at man kan ta ut høytalerne og sette inn skikkelige dempningsfilter for konsert/øvinger også :)

Link to comment
Share on other sites

Jag håller med siimen om ACS T15. I alla fall om du inte har formstöpta proppar sen tidigare. ACS T15 är ganska ärliga och raka i frekvenskurvan, inga överdrivna frekvenshöjningar ala basboost. Det kan ju vara både positivt och negativt beroende på vad man är ute efter. Jag letar själv efter ett par trådlösa lurar (ikke in ear) till att ha on-the-go och hoppas på bra tips i den här tråden :) .

Link to comment
Share on other sites

Mulig dette ikke kom klart frem, men ønsker altså høreplugger/in-ear ikke headset. Vet at lyden blir best i headset, men synes det blir for stort i enkelte sammenhenger. Dette er øretelefoner jeg ønsker å bruke på vei til jobb, på løpetur, på stranden, etc. Da kan slike klokker bli for store.

Link to comment
Share on other sites

Her må jeg si meg uenig, Audun. Selv om lyden i iPhone ikke er 100% optimal, så er forskjellen mellom billigøreplugger og skikkelige saker mye større.

Ikke uenig, men jeg si at man får skikkelige saker til ganske langt under 800 spenn. Dessuten hører man jo enda bedre hvor crappy komprimerte filer låter jo bedre headsettet er... ;)

Link to comment
Share on other sites

Ikke uenig, men jeg si at man får skikkelige saker til ganske langt under 800 spenn. Dessuten hører man jo enda bedre hvor crappy komprimerte filer låter jo bedre headsettet er... ;)

Som sagt har eg ein Samsung G3. Brenner inn CD-platar og laster ned litt betre filar. Då vert dei eg har fort verdt pengane :) Sjekka kvitteringen no. Dei kosta 689,- .

Link to comment
Share on other sites

Joda, det blir jo selvsagt kun snakk om en hundrings eller to å spare før man kommer såpass langt ned i prisleie at det er stor fare for at man får merkbart dårligere varer, og at det til og med merkes godt på komprimerte filer. Likevel er erfaringen min at headset til 3-500,- gjør jobben godt. Spesielt også med tanke på hvilke miljø dette blir brukt. (Trening, bussen, toget osv.)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.