Web Analytics
Jump to content

Usikker på feil!


Norstorm
 Share

Recommended Posts

Jeg kjøpte en brukt Ibanez BTB1205E, og her er det en feil en plass.
Jeg er veldig sikker på at det er Jackinput som er herpa, da jeg forsøkte å skru av dekselet, og når jeg da rører ved Jackinputen, så skraper det å skrangler i monitorene...
Problemet er at av og til så kommer ulydene når jeg skrur på EQ pottene..
Kan det komme av at jackinputten er herpa, eller er det plausible og tenke at mer enn en ting er herpa her?

Link to comment
Share on other sites

Høres ut som løskontakt og/eller støvete potter ... Easy fix, men man må jo åpne opp og sjekke, rengjøre, lodde og fikse da !

Du bor i Oslo, eller ?

4Sound Kongens Gate (gamle OP musikk) og Vintagegitar.no har jo i hvert fall flinke "gitardoktorer" som sikkert kan fikse det der + gi bassen en orntli' setup og EU kontroll ! :-)

Link to comment
Share on other sites

Ja, jeg leverte den inn til Erik Welo da via 4Sound..

Bassen kom tilbake etter over en mnd med beskjed om at han hørte det var no gæli no som ikke var helt rekti, men han fant ikke feilen.
Han anbefalte å skifte ut all elektronikken.

Jeg kikker her da: http://www.neutrik.com/en/audio/plugs-and-jacks/locking-1-4-chassis-jacks/

..og vurderer å bestille meg en sånn en, og høre om en annen teknikker kan bytte jacken.

Må da være flere i Oslo enn bare Welo?

Jeg brukte bare Allen Hunter, men nå stakk jo han hjem til Toronto da, så.. Jeg hakke peil lengre på techer i byen.

Link to comment
Share on other sites

Høres jo ut som mer enn pluggen, det er da pussig at en tekniker ikke finner feilen. Skifte av plugg og i første rekke rens av potmetre med elektronikkrens er det jeg hadde forsøkt først.

Rettelse- på denne bassen har jo Ibanez tatt til vettet og stt inn en sånn Neutrik- plugg.

http://www.norskmusikk.com/ibanez-3jk1neu1-neutrik-output-jack/

Det er en smal sak å skifte en slik, tar ikke mange minuttene, og det er ikke vanskelig. man trenger ikke være gitartech med lang erfaring for å fikse noe sånt som det der. To skruer, lodde i ett minutt eller to, skru fast, og vips. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.