Web Analytics
Jump to content

Usikker på feil!


Norstorm

Recommended Posts

Jeg kjøpte en brukt Ibanez BTB1205E, og her er det en feil en plass.
Jeg er veldig sikker på at det er Jackinput som er herpa, da jeg forsøkte å skru av dekselet, og når jeg da rører ved Jackinputen, så skraper det å skrangler i monitorene...
Problemet er at av og til så kommer ulydene når jeg skrur på EQ pottene..
Kan det komme av at jackinputten er herpa, eller er det plausible og tenke at mer enn en ting er herpa her?

Link to comment
Share on other sites

Høres ut som løskontakt og/eller støvete potter ... Easy fix, men man må jo åpne opp og sjekke, rengjøre, lodde og fikse da !

Du bor i Oslo, eller ?

4Sound Kongens Gate (gamle OP musikk) og Vintagegitar.no har jo i hvert fall flinke "gitardoktorer" som sikkert kan fikse det der + gi bassen en orntli' setup og EU kontroll ! :-)

Link to comment
Share on other sites

Ja, jeg leverte den inn til Erik Welo da via 4Sound..

Bassen kom tilbake etter over en mnd med beskjed om at han hørte det var no gæli no som ikke var helt rekti, men han fant ikke feilen.
Han anbefalte å skifte ut all elektronikken.

Jeg kikker her da: http://www.neutrik.com/en/audio/plugs-and-jacks/locking-1-4-chassis-jacks/

..og vurderer å bestille meg en sånn en, og høre om en annen teknikker kan bytte jacken.

Må da være flere i Oslo enn bare Welo?

Jeg brukte bare Allen Hunter, men nå stakk jo han hjem til Toronto da, så.. Jeg hakke peil lengre på techer i byen.

Link to comment
Share on other sites

Høres jo ut som mer enn pluggen, det er da pussig at en tekniker ikke finner feilen. Skifte av plugg og i første rekke rens av potmetre med elektronikkrens er det jeg hadde forsøkt først.

Rettelse- på denne bassen har jo Ibanez tatt til vettet og stt inn en sånn Neutrik- plugg.

http://www.norskmusikk.com/ibanez-3jk1neu1-neutrik-output-jack/

Det er en smal sak å skifte en slik, tar ikke mange minuttene, og det er ikke vanskelig. man trenger ikke være gitartech med lang erfaring for å fikse noe sånt som det der. To skruer, lodde i ett minutt eller to, skru fast, og vips. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.