Web Analytics
Jump to content

Ibanez RG2770FZ frå Japan?


Zeph
 Share

Recommended Posts

Brukt er absolutt aktuelt.

Går det mykje i Ebay, eller har du tips om andre sider på interwebben?

Må vel innrømme at finishen var det første som slo meg. Eg har lyst på ein 24-bånds Ibanez. Designet appellerer, samt at eg har likt godt dei gitarane eg har prøvd. Når det gjeld modell så er det fleire variantar enn eg kan halde styr på.

Link to comment
Share on other sites

sevenstring.org. jeg har handla en del derfra.

det siste av gitarer jeg endte opp med derfra var en RG2020x til en tåpelig god pris (så fort en gitar får en bitteliten chip, så går det rundt for amerikanerne og prisen raser)

ellers er jemsite.com er knall side å titte litt på.

PS: SS krever at du har så og så mange poster får du kan skrive i kjøp/salg-avdelingen, men ingen hindrer deg i å sende pm til de som selger ;)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

De har noen veldig fristende brukte J-Customs på ishibashi-UBOX. Prisene er slettest ikke gale. Jeg holdt f.eks. på å ryke på denne:

http://www.ishibashi.co.jp/u_box/e/select.php?cd=01-316993907

Sjekk UBOX ibanez sidene for brukte gitarer - prisene er ikke værre enn ebay iallfall:

http://www.ishibashi.co.jp/u_box/e/eubox.php?word=2&word=2&key=ibanez&select5=down&T=gazo&p=1

EDIT: Blander litt - var ikke akkurat den 8570en jeg var på nippet til, men den er ikke så gal denne heller(skjønner bare ikke at noen har puttet en V8 i bridge på en sånn gitar...)

Edited by CarvinDC135
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Styr og styr. Ikkje meir styr enn å overføre pengar og hente den på posten ein dag, men den reiser sjølvsagt litt lengre.

Argument for å kjøpe frå Japan eller USA er modell, finish og pris. Eg er ikkje like gira på ein turkis JEM. Gitaren er nok like god, men eg må ha noko eg vil sjå på.

Link to comment
Share on other sites

Styr og styr. Ikkje meir styr enn å overføre pengar og hente den på posten ein dag, men den reiser sjølvsagt litt lengre.

Argument for å kjøpe frå Japan eller USA er modell, finish og pris. Eg er ikkje like gira på ein turkis JEM. Gitaren er nok like god, men eg må ha noko eg vil sjå på.

Tenkte vel heller på pris, moms toll osv.. du vil vel komme billigere ut av det ved å kjøpe på innsiden av landegrensa sånn bruktmarkedet er nå.. Men for all del, det er jo ditt valg :-)
Link to comment
Share on other sites

jeg ser pluss på begge sider. det er enklere innlands. rett og slett.

om man har litt is i børsa, så kan man VIRKELIG score over pytten, for ikke å snakke om at utvalget er vilt mye bedre.

og dette er FØR vi begynner å snakke om luthiere, men det er en annen tråd ;)

de to, snart tre siste gitarene mine kommer fra statene, statene, og england.

Link to comment
Share on other sites

Mulig det kun var et eksempel fra din side, men akkurat den der var da i mine øyne mer mishandlet enn brukt. Liker ikke helt den sprekken den har ved neckjointen, selv om jeg ser selger skriver det kun er en sprekk i finishen. Når det gjelder skifting av deler så er ikke det så fryktelig innviklet; det meste er å skru ut og skru inn, samt justere litt her og der.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.