Web Analytics
Jump to content

Ibanez RG2770FZ frå Japan?


Zeph

Recommended Posts

Brukt er absolutt aktuelt.

Går det mykje i Ebay, eller har du tips om andre sider på interwebben?

Må vel innrømme at finishen var det første som slo meg. Eg har lyst på ein 24-bånds Ibanez. Designet appellerer, samt at eg har likt godt dei gitarane eg har prøvd. Når det gjeld modell så er det fleire variantar enn eg kan halde styr på.

Link to comment
Share on other sites

sevenstring.org. jeg har handla en del derfra.

det siste av gitarer jeg endte opp med derfra var en RG2020x til en tåpelig god pris (så fort en gitar får en bitteliten chip, så går det rundt for amerikanerne og prisen raser)

ellers er jemsite.com er knall side å titte litt på.

PS: SS krever at du har så og så mange poster får du kan skrive i kjøp/salg-avdelingen, men ingen hindrer deg i å sende pm til de som selger ;)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

De har noen veldig fristende brukte J-Customs på ishibashi-UBOX. Prisene er slettest ikke gale. Jeg holdt f.eks. på å ryke på denne:

http://www.ishibashi.co.jp/u_box/e/select.php?cd=01-316993907

Sjekk UBOX ibanez sidene for brukte gitarer - prisene er ikke værre enn ebay iallfall:

http://www.ishibashi.co.jp/u_box/e/eubox.php?word=2&word=2&key=ibanez&select5=down&T=gazo&p=1

EDIT: Blander litt - var ikke akkurat den 8570en jeg var på nippet til, men den er ikke så gal denne heller(skjønner bare ikke at noen har puttet en V8 i bridge på en sånn gitar...)

Edited by CarvinDC135
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Styr og styr. Ikkje meir styr enn å overføre pengar og hente den på posten ein dag, men den reiser sjølvsagt litt lengre.

Argument for å kjøpe frå Japan eller USA er modell, finish og pris. Eg er ikkje like gira på ein turkis JEM. Gitaren er nok like god, men eg må ha noko eg vil sjå på.

Link to comment
Share on other sites

Styr og styr. Ikkje meir styr enn å overføre pengar og hente den på posten ein dag, men den reiser sjølvsagt litt lengre.

Argument for å kjøpe frå Japan eller USA er modell, finish og pris. Eg er ikkje like gira på ein turkis JEM. Gitaren er nok like god, men eg må ha noko eg vil sjå på.

Tenkte vel heller på pris, moms toll osv.. du vil vel komme billigere ut av det ved å kjøpe på innsiden av landegrensa sånn bruktmarkedet er nå.. Men for all del, det er jo ditt valg :-)
Link to comment
Share on other sites

jeg ser pluss på begge sider. det er enklere innlands. rett og slett.

om man har litt is i børsa, så kan man VIRKELIG score over pytten, for ikke å snakke om at utvalget er vilt mye bedre.

og dette er FØR vi begynner å snakke om luthiere, men det er en annen tråd ;)

de to, snart tre siste gitarene mine kommer fra statene, statene, og england.

Link to comment
Share on other sites

Mulig det kun var et eksempel fra din side, men akkurat den der var da i mine øyne mer mishandlet enn brukt. Liker ikke helt den sprekken den har ved neckjointen, selv om jeg ser selger skriver det kun er en sprekk i finishen. Når det gjelder skifting av deler så er ikke det så fryktelig innviklet; det meste er å skru ut og skru inn, samt justere litt her og der.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg kan ikke svare på om det kan skade noe, men jeg tror jeg ville latt være om jeg var deg. Uansett vil det låte ganske kjipt. En PA-høyttaler er designet for å gjengi alle frekvenser mest mulig likt, mens en gitarhøyttaler har veldig annerledes respons. Den kutter tonnevis av høye frekvenser, og har generelt en helt annen EQ-kurve på frekvensene som den slipper gjennom. For clean-lyd kan en PA-forsterker kanskje fungere sånn noenlunde, men med en gang du legger på litt vreng så låter det ekstremt kvasst og ubehagelig. Valg av høyttaler vil på mange måter påvirke lyden din mer enn valg av forsterker.
  • Har nettopp kjøpt en marshall dsl 100w forsterker, men kabinettet må vente litt til penga strekker til. En venn av meg har noe greier liggende, en peavey pa høytaler etter hva jeg har skjønt. Dette er hva jeg fant om den på nett: «The Peavey Mod# 112 PT PA Enclosure was produced in 1986 & 1987 and sold for $139.50 each. They are rated at 100 watts Rms and 200 watts Peak Power. The 12 inch Woofer is a EMINENCE Loud Speaker and the 3 inch Tweeter is a MOTOROLA Piezo. The enclosure does not contain crossover components, it is straight wired from the input jacks to the speakers. They will work with a Mixer/Power Amp rated from 125 to 200  Peak Power Wattage @ 8 ohms. (Example - Peavey MP 4 Mixer/Amp Mark III Series).» Kan dette funke som en midlertidig løsning? Jeg er helt nybegynner på dette her. Pa høytalere til gitarforsterker er såklart ikke ideelt, men funker det uten at jeg skader noe? Stemmer watt og Ohm overens med forsterkeren? Forsterkeren kan også kjøres på 50watt istedenfor 100 hvis det er bedre. Bak på høytaleren står det 16 Ohm og det er 2 inputs uten noe tekst, hvordan kobler jeg den sammen med forsterkeren? Hva skal hvor? Legger ved bilde:
  • Jeg er helt ny på dette med rørforsterker og kabinett og prøver å lære meg the basics så jeg kan forsikre meg om at spillesteder har riktig kabinett når jeg kun har med forsterkeren Har en marshall dsl100 på 100 watt. Jeg har forstått det slik at kabinettet helst skal være minst dobbelt så mange watt som forsterkeren så man har nok å gå på. Men jeg har også muligheten til å kjøre forsterkeren på 50 watt, vil dette da bli det samme som å bare ha en vanlig 50 watt forsterker slik at et kabinett på 100watt skal være i orden når jeg har forsterkeren på 50 watt? Har antall høytalere i kabinettet noe å si så lenge den kombinerte watten i kabinettet er dobbelt så mye som forsterkeren, altså vil et 1x12  eller 2x12 kabinett være greit så lenge kabinettet totalt har høy nok watt? Mono/stereo kabinett. Hva er hensikten med å sette et kabinett på stereo? Er det for å kunne bruke 2 forsterkere på ett kabinett? Eller for å koble flere kabinetter til samme forsterker? Skulle gjerne visst litt rundt det. Skulle gjerne hatt en liten innføring i dette med Ohm også, hvordan skal ting kobles sammen, eventuelt andre ting å tenke på Har prøvd å titte litt på YouTube og lest på litt engelske sider men blir liksom ikke helt klok på det. Håper nok kan gi meg det inn med teskje så jeg lærer dette her:)
  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.