Web Analytics
Jump to content

vokalist søker band i stavanger omegn


rocketrolle

Recommended Posts

kreativ vokalist på snart 27 år søker etablert, eller band i startfasen (med de folka som trenges) i stavanger/sandnes/jærenområdet.

jeg leter hovedsakelig etter bands innen rock eller hardrock sjangeren, er fan av rockelåter med groove mixet inn i melodiene aka panteraish style.

jeg synger både pent og skittent, growler ikke.

noen få bands jeg liker og finner inspirasjon fra er jorn, skid row, alice in Chains, Pantera.

jeg har eget utstyr til å ta opp demovokal hjemme ved interesse, eller jeg kan møte opp for en jam, alt ettersom.

ta kontakt ved interesse og nysgjerrighet! ;)

ser etter folk som ikke er så alt for mye yngre enn meg selv.

Edited by rocketrolle
Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...
 • 4 weeks later...

Hei ! Jeg og bandet mitt spiller i Rock/Hard Rock sjangeren :) Vi startet opp for ca 2 måneder siden men de fleste av oss har masse erfaring fra tidligere band. Vi ønsker og komme en vei og har endel sanger som kun mangler vokal/tekst. Vi er i 18-19 årsalderen da... Vi øver på Bekkefaret, Hundvåg og Kvernevik.

Ta kontakt om dette kan virke intressant!

Link to comment
Share on other sites

Hei ! Jeg og bandet mitt spiller i Rock/Hard Rock sjangeren :) Vi startet opp for ca 2 måneder siden men de fleste av oss har masse erfaring fra tidligere band. Vi ønsker og komme en vei og har endel sanger som kun mangler vokal/tekst. Vi er i 18-19 årsalderen da... Vi øver på Bekkefaret, Hundvåg og Kvernevik.

Ta kontakt om dette kan virke intressant!

takker for svar! beklageligvis er jeg på leit etter folk av den litt eldre garde da jeg selv begynner å bli litt opp i åra hehe.. lykke til videre :)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 2 months later...

Jeg er med hvis du er interressert i å samle sammen en gjeng? Nå har vi da trommer å vokal, burde ikke være problem å finne en gitarist eller to og en bassist? Jeg holder til på ganddal og er 25 år:)

hei!

enten så går det ikke an å slette innlegga sine her, eller så vet jeg ikke hvordan jeg gjør det hehe.. men jeg har funnet meg fullt band nå, så du får ha lykke til videre med jakten :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.