Web Analytics
Jump to content

vokalist søker band i stavanger omegn


rocketrolle
 Share

Recommended Posts

kreativ vokalist på snart 27 år søker etablert, eller band i startfasen (med de folka som trenges) i stavanger/sandnes/jærenområdet.

jeg leter hovedsakelig etter bands innen rock eller hardrock sjangeren, er fan av rockelåter med groove mixet inn i melodiene aka panteraish style.

jeg synger både pent og skittent, growler ikke.

noen få bands jeg liker og finner inspirasjon fra er jorn, skid row, alice in Chains, Pantera.

jeg har eget utstyr til å ta opp demovokal hjemme ved interesse, eller jeg kan møte opp for en jam, alt ettersom.

ta kontakt ved interesse og nysgjerrighet! ;)

ser etter folk som ikke er så alt for mye yngre enn meg selv.

Edited by rocketrolle
Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...
 • 4 weeks later...

Hei ! Jeg og bandet mitt spiller i Rock/Hard Rock sjangeren :) Vi startet opp for ca 2 måneder siden men de fleste av oss har masse erfaring fra tidligere band. Vi ønsker og komme en vei og har endel sanger som kun mangler vokal/tekst. Vi er i 18-19 årsalderen da... Vi øver på Bekkefaret, Hundvåg og Kvernevik.

Ta kontakt om dette kan virke intressant!

Link to comment
Share on other sites

Hei ! Jeg og bandet mitt spiller i Rock/Hard Rock sjangeren :) Vi startet opp for ca 2 måneder siden men de fleste av oss har masse erfaring fra tidligere band. Vi ønsker og komme en vei og har endel sanger som kun mangler vokal/tekst. Vi er i 18-19 årsalderen da... Vi øver på Bekkefaret, Hundvåg og Kvernevik.

Ta kontakt om dette kan virke intressant!

takker for svar! beklageligvis er jeg på leit etter folk av den litt eldre garde da jeg selv begynner å bli litt opp i åra hehe.. lykke til videre :)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 2 months later...

Jeg er med hvis du er interressert i å samle sammen en gjeng? Nå har vi da trommer å vokal, burde ikke være problem å finne en gitarist eller to og en bassist? Jeg holder til på ganddal og er 25 år:)

hei!

enten så går det ikke an å slette innlegga sine her, eller så vet jeg ikke hvordan jeg gjør det hehe.. men jeg har funnet meg fullt band nå, så du får ha lykke til videre med jakten :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.