Web Analytics
Jump to content

Oslo Metal Alliance


Christopher S

Recommended Posts

Heisann godtfolk!

2u7m54w.jpg

Oslo Metal Alliance er endelig i full gang, og vi kjører kickoff fredag 17. januar på vår faste bastion Skuret, i Oslo!
Det blir månedlige konserter hver fredag i måneden (med mindre noe dukker opp), med konserter fra det beste Stor-Oslo har å tilby av hard rock og metall; i tillegg blir det usaklig koselige priser i baren med 48 kr pilsen og 76 kr for Captain Morgan+Cola!

Les hos Pyro det som er å vite!
http://p3.no/pyro/metalfolket-i-oslo-samler-seg/#more-31455

Første konsert består av the Farmhouse Killings, To Cast a Shadow og Pigeon Lake - en trio som bør kunne fylle ørene dine med et eller annet du liker, uansett sjangerpreferanse! Det er også hele poenget med Oslo Metal Alliance - samle folk med sans for hardere musikk, skape samhold og lage en plattform for hard rock og metall til å blomstre!

Jeg håper noen her inne er enige om at dette er et godt tiltak, og ser frem til å se mange av dere i fremtiden!
Her er en link til første arrangementet!

https://www.facebook.com/events/263847173763708/?ref_dashboard_filter=calendar

Vi sees og vel møtt!

Link to comment
Share on other sites

Vil anbefale dere å ikke gå i samme felle som mange av lignende felleskonsert-initiativ går i, og det er å alliere dere med venues som veit at slike initiativ går dukken kjapt og bruker det som en kjapp cash grab. I tillegg burde man holdt seg for god til å sutre over at størsteparten av metalmiljøet i norge misliker camoshorts-segmentet. Man er ikke kompis med en annen bare fordi begge hører på band med vrenggitar.

Det står heller ikke bedre til med den andelen av metal andre steder i Norge, vet ikke hvorfor i all verden Bergen nevnes som bedre enn Oslo på det feltet.

Link to comment
Share on other sites

Beklager, skulle selvfølgelig ha forstått at "trange bukser og bartevoks"-segmentet og "møkkete olavest med Slayer-patch"-segmentet selvfølgelig ikke vil ha noe av at metallband som høres ut som de har spilt inn skiva si etter 1987 får noen muligheter. Sorry!

Link to comment
Share on other sites

Synes jo det er rimelig spesielt at det første som skjer når vi forsøker å få til noe positivt er at det blir masse drittkasting og synsing om hva slags avtale vi har gjort med Skuret.

Edited by død
Link to comment
Share on other sites

Går rett på hipsterargumentet. Bra jobba. Det er intetsigende og kan brukes begge veier. Jævla modent.

Omtrent like modent som din antagelse vedr. Oslo Metal Alliances avtale med Skuret... og like modent som ditt syn på andre mennesker. Tenk om en du har noe til felles med viser seg å være en likanes kar.

Link to comment
Share on other sites

Først og fremst må jeg si at det er leit hvis camo/metalcore-kommentaren havnet skeivt, men i Pyro-intervjuet så nevnes jo metalmiljøet i Trondheim og Sandnes som noe å se opp til, og da regnte jeg selfølgelig med at siden dere nevnte trøndercore, så var det dette som ble modellen. For det andre, er det jeg nevnte om Skuret ikke noe jeg vet spesifikt, men jeg uttalte meg generelt om hvordan slike saker pleier å ende. Det at dere reagerer med å komme med personkarakteristikker er faen meg spinn hakkende gærent for noen som forsøker å arrangere noe. Dere må lære dere å ta kritikk, og å utnytte muligheten til å svare på kritikk med å formulere dere i positive ordlag. Dette vet jeg fordi jeg var i min tid med på å stifte Sandnes Rockeklubb og satt som nestleder der i to år og vi fikk masse skyts for å arrangere for snevre konserter, men vi holdt ut og de som driver nå greier å holde konserter jevnlig med små og mellomstore artister. I tillegg jobber jeg som lydtekniker i Bergen og se arrangører av slike arrangement nesten gå gjennom lokaler som gjennom ei svingdør, der de ender opp tusenvis av kroner fattigere og ikke en eneste erfaring rikere. Jeg kommer med velmenende råd om hva jeg selv opplever skjer med arrangører som dette, og dere går på person. Det er kanskje noen andre som burde se seg selv i speilet, jävlare.

Edit: Pro tip: Aldri klag over publikum. Pyro-artikkelen tegner dette som et syte-over-publikums-initiativ, og det er dere ikke tjent med.

Edited by BlueGrot
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nei, I norge har man jo for gudsskyld ikke lov å klage over det som er galt med noe... Du må ta å lære deg å gi konstruktiv kritikk, for de første postene dine ser ut som et angrep på "stiftelsen". Nå vet jeg og at drivkraften bak dette her fra Skuret sin side er et av de største metall-hjertene Østlandet har å oppdrive, og når de oppererer med de øl prisene der og gratis inngang så ser jeg ikke på dette som noe de prøver å cashe inn på.

Oslo Metal Alliance er nettopp det, en METAL-allianse, så ikke driv å trekk inn sjanger-forskjeller.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.