Web Analytics
Jump to content

Istrobosoft Tuner


Recommended Posts

Heisann. Kort anmeldelse her.

Etter å ha prøvd 5-6 forskjellige tunere til mobil(Iphone), så har jeg funnet det som jeg mener er den beste. Peterson Istrobosoft guitar tuner er fenomenal.. Viktigste er att den er pinlig nøyaktig, og har en feilmargin på 0.02 hertz. Noen mener at det ikke er viktig med så nøyaktig tuner, men jeg selv hører forskjell på noen cent fra eller til. Man kan stemme akkurat slik man vil. Appen koster 70 kr, men den var den jaggu meg verdt!! man kan også kjøpe en kabel("gitarjack" til 3.5mm jack) og koble til den for å få enda mer nøyaktig resultat,men helt ærlig så er den mer en nøyaktig nok til å bare bruke mikken i iphonen. Denne appen fungerer også til android. npr jeg testet den mot andre guitartunere som jeg har prøvd, så er disse opptil 40 -50 cent mer unøyktig enn denne. like bra som pedalene til Peterson. Godt kjøp!

Link to comment
Share on other sites

TuneOrama,PolyTune,gibson tuner,guitartunee og flere andre som jeg har slettet og ikke husker navnet på. Alle de andre tunere hadde ganske store avvik i forhold til istrobosoften. De tunerene jeg hadde var normalt sett ansett som en av de beste.. Istrobosoften er genial. verdt 70 spenn.

Polytune er bra, men ikke så bra som Istrobosoften vil jeg påstå.. Istrobo`n s kan du se hver 0.01 hertz. Det kan man ikke med polytunern. derfor var plytunern litt unøyaktig.. vet at pedlaene dems har en feilmargin til 2-3 hertz. og det er hørbart.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.