Web Analytics
Jump to content

Gitarbag/kasse for 2 gitarer?


PerA

Recommended Posts

Debris er guru på dette. Han har dumpet en til meg, og som jeg er fornøyd med, og har en selv som er enda bedre.. Ved behov kan jeg sjekke hva den jeg har "arvet" heter. Til mitt bruk funker den fint, men så var det det med de grensevaktene. Slikt har jeg ikke så ofte kontakt med.

Det viktigste er nok at den tåler flyfrakting. Grensevaktene kan jeg alltids snakke med.

Link to comment
Share on other sites

Støtter MONO sin bag! Den er helt utrolig god, med ekstra plass til kabler, tuner, drikkeflaske +++..

Edit: Rask på avtrekkern og så ikke at det skulle med på fly. Hardcase fra Rufo er vel noe av det tryggeste...

Edited by siimen
Link to comment
Share on other sites

Har Mono M80 til elektrisk gitar og pedaltrain, helt kanonbra bager, men hadde aldri i verden sjekka inn noe som helst uten kasse.

Norwegian herpa Fenderkassa mi selv om den ble sendt som spesialbagasje, så jeg har null tillit til flyselskapenes behandling av bagasje.

Men om du vil ha bag kan jeg trygt anbefale Mono.

Edited by KristianF
Link to comment
Share on other sites

Takk for svar, folkens. Jeg flyr aldri med Norwegian uansett, SAS er alltid bedre og jeg får sende instrument gratis gjennom MFO.

Det ser altså ut som at jeg enten må punge ut for kasse fra Rufo eller gaffe sammen to gitarkasser.

Link to comment
Share on other sites

Beklagar om jag glider från ditt ämne PerA, men är det någon som har erfarenhet med både Reunion Blues och Mono? Jag menar att jag gjorde litt reserach innan vi köpte Reunion Blues Continetal innan en utomlandsturne och kom fram till att de passade oss bäst. Men jag har aldrig jämfört Mono vs Reunion Blues sida vid sida så det hade varit intressant om någon har några visdomsord att dela med sig. Jag är medveten om att jag hellre borde starta en egen tråd om detta, men.. bara säg till så gör jag det :) .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.