Web Analytics
Jump to content

Gitarbag/kasse for 2 gitarer?


PerA
 Share

Recommended Posts

Debris er guru på dette. Han har dumpet en til meg, og som jeg er fornøyd med, og har en selv som er enda bedre.. Ved behov kan jeg sjekke hva den jeg har "arvet" heter. Til mitt bruk funker den fint, men så var det det med de grensevaktene. Slikt har jeg ikke så ofte kontakt med.

Det viktigste er nok at den tåler flyfrakting. Grensevaktene kan jeg alltids snakke med.

Link to comment
Share on other sites

Støtter MONO sin bag! Den er helt utrolig god, med ekstra plass til kabler, tuner, drikkeflaske +++..

Edit: Rask på avtrekkern og så ikke at det skulle med på fly. Hardcase fra Rufo er vel noe av det tryggeste...

Edited by siimen
Link to comment
Share on other sites

Har Mono M80 til elektrisk gitar og pedaltrain, helt kanonbra bager, men hadde aldri i verden sjekka inn noe som helst uten kasse.

Norwegian herpa Fenderkassa mi selv om den ble sendt som spesialbagasje, så jeg har null tillit til flyselskapenes behandling av bagasje.

Men om du vil ha bag kan jeg trygt anbefale Mono.

Edited by KristianF
Link to comment
Share on other sites

Takk for svar, folkens. Jeg flyr aldri med Norwegian uansett, SAS er alltid bedre og jeg får sende instrument gratis gjennom MFO.

Det ser altså ut som at jeg enten må punge ut for kasse fra Rufo eller gaffe sammen to gitarkasser.

Link to comment
Share on other sites

Beklagar om jag glider från ditt ämne PerA, men är det någon som har erfarenhet med både Reunion Blues och Mono? Jag menar att jag gjorde litt reserach innan vi köpte Reunion Blues Continetal innan en utomlandsturne och kom fram till att de passade oss bäst. Men jag har aldrig jämfört Mono vs Reunion Blues sida vid sida så det hade varit intressant om någon har några visdomsord att dela med sig. Jag är medveten om att jag hellre borde starta en egen tråd om detta, men.. bara säg till så gör jag det :) .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.