Gå til innhold
Rustyjuggler

Feilsøking partscaster

Anbefalte innlegg

Jeg driver nå å setter sammen en partscaster (Stratocaster). Jeg har stort sett satt sammen alt, jeg bare venter på skruer til å feste pickguarden til kroppen. Men jeg tenkte jeg skulle prøve elektronikken og loddingene mine før jeg får skruene og der ser det ut som om det er et problem. Bridge og middle pickup ser ut som om de virker som de skal, men det kommer ikke noe lyd ut av neck pickupen. Jeg har gått over skjema igjen og målt litt med multimeter. Det ser ut som om loddingene er som de skal være pickupen er koblet til jord og pickupswitch som den skal. Når jeg måler "inni" pickupswitchen så er neck pickup koblet til hovedkoblingen når switchen er satt i riktig posisjon.

Er det noen som har noen gode tips til hva jeg kan feilsøke videre? Det er Fender Noiseless pickups jeg har satt inn hvis det skulle spille noen rolle.

Anders

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Får du lyd i neck / mid posisjon?

Ville satt i en kabel i gitaren og målt motstand mellom tupp og sleave på jacken i enden med bryter i neck posisjon. Se om det avviker mye fra tilsvarende måling i mid og bridge posisjon.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mål motstanden over pickupen. Mulig du må koble fra en av ledningene for at potensiometerne i kretsen ikke skal ødelegge målingen din.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for gode tips

Ser ut som om det var en av de tynne ledningene som kommer ut fra pickupen som vel er de som er snurret rundt magneten som var løs. Jeg fikk skjøtet den med en stålbit fra et diodebein. Nå er det lyd fra alle posisjoner av pickupswitchen. Da er det bare å vente på skruer til pickguarden og glede seg til å få prøvd den skikkelig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.